Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 serocital

SEROXAT a CITAL

Polecane posty

Go艣膰 serocital

Lekarz przepisal mi seroxat mowiac ze to lek bezpieczny.Wrocilam do domu i to co przeczytalam na temat tego leku przerazilo mnie.Chce zmienic ten lek i zacze艂am szuka膰 czego艣 lepszego.Z opini wynika ze Cital jest bezpieczny.Czy tak jest w rzeczywistosci??Czy odstawienie tego leku nie jest duzym problemem jak w przypadku seroxatu?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 serocital
Niby na polskich poratalach seroxat jest ogolnie zachwalany, ale to co mozna przeczytac na anglojezycznych stronach to cos przerazaj膮cego.tam znaja ten lek o wiele duzej wiec mysle ze my dopiero poznamy jego skutki nienbawem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 serocital
jest tu ktos kto zna te leki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 serocital
Nie wierze,nikt?

Udost臋pnij ten post

Mo偶ecie co艣 wi臋cej napisa膰 o tych skutkach ubocznych?

Udost臋pnij ten post

ja Ci odpisa艂am na poprzednim Twoim topiku poleca艂am Ci np zoloft - podobny mechanizm dzia艂ania, jak Cital, z tym, 偶e cital jest bardziej selektywny pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 serocital
a tak po prawdzie moglabys cos wiecej powiedziec o tym leku? To odpowiednik Cital??Niesety ja nie znam sie na tych lekach bo to dopiero poczatek mojego leczenia takze za kazda rade bede wdzieczna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 serocital
Ogolnie poszukuje najbezpieczniejszego leku.Nie interesuje mnie cena a to zebym sie nie uzaleznila i zebym po leczeniu wrocila do normalnego funkcjonowania jak najszybciej.Seroxat odstawie po kolejnej wizycie u lekarza.Chce prosic o inny lek i dlatego weruje strony na interenecie zeby co nieco zdobyc informacji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 serocital
nikt mi nie pomoze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iziss80 do Serocital
Witam. Biore seroxat od maja i jest ok...Te偶 duzo si臋 naczyta艂am 偶e na pocz膮tku czuje sie fatalnie ..koszmar itd...Ja czu艂am si臋 dobrze i praktycznie zadnych skutk贸 ubocznych pr贸cz nocnego pocenia si臋 troch臋 tez przyty艂am ale neiwiem czy to skutek uboczny czy poprostu poszu艂am si臋 lepiej i wr贸膰i艂 mi apetyt. Wiesz ka偶dy jest inny i musisz wzi膮艣膰 pod uwage 偶e ludzie tacy jak my maja tendencje do przesadzania i s膮 przewra偶liwieni na niekt贸re bod藕ce dlatego staraj sie nie bra膰 tych wszystkch okropie艅stw do serca. Wiesz mi lecze sie juz 7 lat i nigdy nie mia艂am 偶adnych problem贸w z odstawieniem czy ze skutkami ubocznymi. Nie obawiaj sie b膮d藕 cierpliwa i nie panikuj jak co艣 cie uszczypnie czy co艣 w tym stylu:)) si艂a sugesti;) Trzymam kciuki je艣li chcesz wiedzie膰 co艣 wiecej to pisz na mojego maila izusiaa@poczta.fm bedzie mi mi艂o jak b臋d臋 mog艂膮 w czym艣 pom贸c:)Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post