Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serocital

SEROXAT a CITAL

Polecane posty

Gość serocital

Lekarz przepisal mi seroxat mowiac ze to lek bezpieczny.Wrocilam do domu i to co przeczytalam na temat tego leku przerazilo mnie.Chce zmienic ten lek i zaczełam szukać czegoś lepszego.Z opini wynika ze Cital jest bezpieczny.Czy tak jest w rzeczywistosci??Czy odstawienie tego leku nie jest duzym problemem jak w przypadku seroxatu?

Gość serocital
Niby na polskich poratalach seroxat jest ogolnie zachwalany, ale to co mozna przeczytac na anglojezycznych stronach to cos przerazającego.tam znaja ten lek o wiele duzej wiec mysle ze my dopiero poznamy jego skutki nienbawem.

Gość serocital
jest tu ktos kto zna te leki?

Gość serocital
Nie wierze,nikt?

Możecie coś więcej napisać o tych skutkach ubocznych?

ja Ci odpisałam na poprzednim Twoim topiku polecałam Ci np zoloft - podobny mechanizm działania, jak Cital, z tym, że cital jest bardziej selektywny pozdrawiam

Gość serocital
a tak po prawdzie moglabys cos wiecej powiedziec o tym leku? To odpowiednik Cital??Niesety ja nie znam sie na tych lekach bo to dopiero poczatek mojego leczenia takze za kazda rade bede wdzieczna.

Gość serocital
Ogolnie poszukuje najbezpieczniejszego leku.Nie interesuje mnie cena a to zebym sie nie uzaleznila i zebym po leczeniu wrocila do normalnego funkcjonowania jak najszybciej.Seroxat odstawie po kolejnej wizycie u lekarza.Chce prosic o inny lek i dlatego weruje strony na interenecie zeby co nieco zdobyc informacji

Gość serocital
nikt mi nie pomoze?

Gość Iziss80 do Serocital
Witam. Biore seroxat od maja i jest ok...Też duzo się naczytałam że na początku czuje sie fatalnie ..koszmar itd...Ja czułam się dobrze i praktycznie zadnych skutkó ubocznych prócz nocnego pocenia się trochę tez przytyłam ale neiwiem czy to skutek uboczny czy poprostu poszułam się lepiej i wróćił mi apetyt. Wiesz każdy jest inny i musisz wziąść pod uwage że ludzie tacy jak my maja tendencje do przesadzania i są przewrażliwieni na niektóre bodźce dlatego staraj sie nie brać tych wszystkch okropieństw do serca. Wiesz mi lecze sie juz 7 lat i nigdy nie miałam żadnych problemów z odstawieniem czy ze skutkami ubocznymi. Nie obawiaj sie bądź cierpliwa i nie panikuj jak coś cie uszczypnie czy coś w tym stylu:)) siła sugesti;) Trzymam kciuki jeśli chcesz wiedzieć coś wiecej to pisz na mojego maila izusiaa@poczta.fm bedzie mi miło jak będę mogłą w czymś pomóc:)Pozdrawiam