Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgfhdhfxgh

jezdzic po warszawie z trajtkami

Polecane posty

Gość hgfhdhfxgh

mam prawko robilam w miescie , w ktorym nie ma tramwajow mozliwe ze wyniose sie do warszawy i pytanie do osob ktore byly w podobnej sytuacji czy trudo sie przestawic , opanowac ruch w duzym, nowym miescie z tramwajami

Gość hgfhdhfxgh
jeny nikt nie jezdzi po wawie :O:O:O

Gość zrob sobie prawko na mozg
nie chcemy cie w stolicy wsiurko

Gość uważaj na furmanki
a nie na tramwaje :o

Gość sdcc
o biedaczki zolc wychodzi widac nie macie parwka i zal dupska scicka

Gość sdcc
posiadanie prawka jest luksusem, na który stać nielicznych (przynajmniej u mnie na wsi, 3 domy na krzyż, w tym 2 meliny, ja jako jedyna ukończyłam zawodówkę i zrobiłam prawko :) za 7 podejściem :o, czuje sie jakbym wygrała los na loterii) :classic_cool: zresztą, co tu gadać obejrzyjcie sami jak robiłam prawko 🖐️ http://nauka.jazdy.wedlug.blondynki.patrz.pl/

Gość zrob sobie prawko na mozg
jestem totalnym debilem i oferma bardzo kce miec prafko ale s powodu mej ubogiej inteligienji nie jetsme w stanie , zmiast tego dorabiam pupom w Warszawie i bardzo mnie to cieszy bo juz nie jestem wsiurkiem tylko znanom personom w pewnych kregach

Gość a testy zdalas
??? przeciez sa tam sytuacje z tramwajami poza tym wszystko jest w kodeksie

Gość ale przeciez
ale przeciez co innego teoria co innego praktyka :O

Gość a testy zdalas
a co tu jest do umienia?:O wszystko jest pokazane na ryzunkach kto i kiedy ma pierwszenstwo. jak jest zwykle skrzyzowanie z autami to tez na rysunku umiesz a na ulicy juz nie???:O

Gość ale przeciez
ja pierdziele masz Ty w ogole parwo jazdy ? wiesz jak wyglada nauka?????????????? Ludzie ktorzy zaczynaja jedzic na kursie a maja obcykane testy jakos i tak nie potrafia sobie poardzic z ruchem drogowym na pocztaku ( MIMO IZ MIELI POKAZANE NA RYSUNKU) . Jak bardziej łopatologicznie mozna ci wytlumaczyc ze TEoria to nie to samo co PRAKTYKa :O:O:O:O:O Jak sie jedzilo po innym miescie w ktorym nie bylo tramwajow to sa poczatkowo trudnsoci w nowym , wiekszym miescie! Doświadczeni kierowcy z innych miast tez czuja sie niepewnie wjezdzajc do Wawy.

Gość I co chcesz przez
chcesz przez to powidziec ze jak ktos roztrzaskał kilka zadań na ktorych byl narysowany tramwaj na drodze to juz doskonale wie jak jezdzic.. :D:D:D:D:D:D:D:D zycia dziecko nie znasz. A jak przeczytasz ksiazke o jezdzie na nartach , to suniesz od razu na stok mistrzu :D buahhaha