Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ketrab

Czasami nie ma wyjścia...

Polecane posty

Gość porozmawiaj...
DO NIE... to moze pojdz do psychologa?

DO NIE POCIESZE CIE przy czytaniu erotyków, oglądaniu męskich aktów itp. też nie?

Gość DO NIE POCIESZE CIE
nie wydaje mi sie ze psycholog zalatwilby sprawe.mi to nie przeszkadza,dobrze mi tak jak jest. nie mam problemow z akceptacja swojego ciala wiec nie wiem o co mogloby chodzic

Gość DO NIE POCIESZE CIE
nie. wiem,ze dla was to nienormalne,ale sa rozni ludzie

Nie to, że nienormalne, nie, tylko ja się bardzo szybko podniecam wystarczy, że pomyślę ;) myślałam, że każda kobieta tak ma:)

Gość porozmawiaj...
DO NIE... mialam na mysli cos innego, moze masz jakas blokade psychiczna i to jest z tym zwiazane, np. w dziecinstwie wmawiano Cie, ze seks to zlo albo inne, zastanow sie nad tym

Porozmawiaj dokładnie, może nawet nie uświadomioną.

Gość żoną została
Najpierw możemy o tym porozmawiać. Jeśli rozmowa będzie interesujaca, możemy zacząć się dotykać. Najpierw nieśmiało, niby przypadkiem, dotknąć dłoni, ramienia, policzka. I obserwować swoje reakcje, jesli są ok, odczuwamy przyjemność, dotyk może stawać się coraz śmielszy, stopniowo przeradzać pieszczoty. A potem, coraz śmielej... :)

Gość DO NIE POCIESZE CIE
hmm w dziecinstwie zadnych przykrych przezyc nie mialam:D a w domu to nie rozmawialo sie o sexie,bo chyba kiedys to w wiekszosci domow byl to temat tabu,ale nigdy nie mialam zadnych nakazow,zakazow,rozmow ze sex to zlo itd poprostu chyba taki niski temperament.oczywiscie niektorzy faceci mi sie podobaja,ale nie az tak ze mam odrazu mysli erotyczne:)

Czytasz w moich myślach, ale czasami gdy wzrok powoduje drżenie ciała, nie potrzebuję rozmowy.

Gość żoną została
Ale rozmowa nieco odwleka ten moment, to też jest podniecające ;)

Gość żoną została
Trzeba mieć umiejętność czytania, ciało kobiety jest fascynujaca lekturą, a czytanie z ciała kobiecego przypomina czytanie Braille'em. Rzadko kto posiadł tę umiejetność :)

Przy takiej pewności mężczyzny, kobieta jest bezsilna;) Czy to tak rzadka umiejętność? Wątpię:D

Gość a mnie to sie od samego
gadania zachcialo... :)

Gość badania mkdsojd
Z OSTATNICH BADAN WYNIKA ZE PIERWSZY STOSUNEK ODBYWA SIE PO 8 MCACH PO PORODZIE. tak wiec wrzuc na luz i poczekaj :)

Gość żoną została
Dukać sylaba po sylabie to potrafi wielu. Jednak będę się upierał, że płynne czytanie, nawet trudnych tekstów, czytanie ze zrozumieniem, umiejętność interpretacji, modulowanie głosu itd, to sztuka znana nielicznym. :D

Gość Akurat sie doczeka
Ja czekałem prawie dwadzieścia lat i sie nie doczekałem

Gość badania mkdsojd
bo taki z ciebie kochanek :P podstawa to umiec rozpalic kobiete wtedy bedzie chciała :P

Gość żoną została

Gość żoną została
Po porodzie reakcje kobiet są bardzo zróżnicowane. Niemal połowa kobiet (47%) podaje, że po porodzie mają obniżoną pobudliwość seksualną. Przyczynami m.in. były: nadmierne zmęczenie, osłabienie, ból przy próbach stosunku. U drugiej połowy kobiet (53%) stopień zainteresowania seksualnego jest zróżnicowany: u części z nich w ciągu dwóch, trzech tygodni po porodzie następował powrót napięcia seksualnego do poziomu sprzed ciąży, natomiast te spośród nich, które karmiły podawały, że poziom napięcia seksualnego był u nich znacznie wyższy, niż w okresie przed ciążowym. Karmienie powodowało u nich wzrost napięcia seksualnego do tego stopnia, że czasem przeżywały orgazm. Kobiety te pragnęły jak najszybciej powrócić do normalnych stosunków seksualnych, aby uwolnić się od perwersyjnych ich zdaniem odczuć seksualnych. 2). Spadek, a nawet częściej zanik potrzeby współżycia seksualnego u kobiety po porodzie może być wynikiem ich negatywnych postaw wobec mężczyzn. Zjawisko to klasyfikowane jest w seksuologii jako zespół modliszki. Najczęściej występuje u kobiet wychowywanych przez oziębłą seksualnie, ale dominującą w rodzinie matkę, która przedstawia świat mężczyzn jako nieprzyjazny i agresywny oraz skłonny do wykorzystywania seksualnego kobiet. Zespół modliszki może być też wynikiem ukrytych tendencji homoseksualnych.

Więc dobrze, jesteś mistrzem oracji. Ale ciało ma swoje potrzeby:P

Gość żoną została
Badania kwestionariuszowe wykazują, że 4% kobiet nigdy nie inicjuje kontaktu seksualnego, 42% inicjuje czasem, a 44% tak często, jak ich partnerzy. Te same badania wykazały, że 80% mężczyzn było zadowolonych, kiedy kobiety rozpoczynają zachowania seksualne. W tym przypadku wystąpiły jednak pewne różnice uzależnione od wykształcenia i wieku mężczyzn. Ci spośród nich, którzy byli po 35 roku życia i mieli podstawowe i średnie wykształcenie w mniejszym stopniu akceptowali kobiety wykazujących inicjatywę niż mężczyźni młodsi z wyższym wykształceniem, bądź studiujący.

Gość żoną została
Owszem ma. Poczytaj o skutkach niezaspokajania jego potrzeb. Żyć bez seksu Brak lub ograniczenie bodźców seksualnych może powodować występowanie zaburzeń psychicznych lub seksualnych. Najczęściej ma to miejsce w przypadku braku partnera, odosobnienia, choroby. Deprywacja seksualna sprawia, że niemożliwe jest występowanie reakcji seksualnej, która składa się z 4. następujących po sobie faz: podniecenia - plateau (czasowo długi i wysoki poziom podniecenia seksualnego) - orgazmu - odprężenia. Następstwa mogą być dwojakiego rodzaju. Z jednej strony nieredukowane i często nieprawidłowo rozpoznawane napięcie seksualne powoduje powstawanie różnych konfliktów w relacjach z innymi ludźmi. U osób, u których występuje deprywacja seksualna mogą pojawić się reakcje neurotyczne, a czasem nawet psychotyczne. Z drugiej strony deprywacja seksualna powoduje uśpienie funkcjonowania tych układów, które zawiaduja aktywnością seksualną, czyli m.in. hormonalnego, krwionośnego, nerwowego. W konsekwencji czego występuje szereg trudności w powrocie do udanego życia seksualnego po okresie abstynencji seksualnej. Często obserwowanym przez seksuologów klinicznych jest fakt zmniejszenia się rozmiarów członka u mężczyzn, którzy nie uprawiają seksu.

Wiem to, zamiast poradni wolę takie opowiadania; Umyłam dłonie Twoim zapachem... Cudownie... Wilgotne jeszcze włosy po prysznicu zaczynały żyć swoim życiem. Delikatnie skręcały się na wszystkie strony. ... Całował mój dekolt... Moją twarz... Jego usta ześlizgiwały się niżej... Poprzez materiał koszulki wyczuły sterczące brodawki piersi... ssał je... przygryzał na granicy bólu i rozkoszy..Jego usta zwilżały koszulkę w miejscu wypukłości... Dłonie były na nagich pośladkach... delikatnie przesuwały się pomiędzy uda... Wilgoć i żar.. może powinien podsunąć żonie? ;)

Gość żoną została
I na zakończenie o piersiach Piersi, obok m.in. łechtaczki, przedsionka pochwy, pochwy, małżowin usznych i wewnętrznych stron dłoni są wyjątkowo erogennymi miejscami na ciele kobiety, co oznacza, że ich stymulacja szybko i efektywnie wpływa na wzrost napięcia seksualnego. Mężczyźni są pod tym względem dużo ubożsi: u nich głównym receptorem stymulacji seksualnej jest fallus (chociaż ci o orientacji homoseksualnej, podobnie jak kobiety, lubią pieszczoty sutków). Jak pieszczoty piersi kobiety wyglądają w statystyce? 90% z nich jest pieszczona w ten sposób przez swojego partnera (ustami, bądź ręką) podczas kontaktu seksualnego, a 11% stymuluje swoje piersi podczas masturbacji w celu wzrostu podniecenia seksualnego. Około 1% kobiet szcztytuje podczas tego rodzaju pieszczot ze strony partnera. W seksuologii istnieje nawet osobna kategoria kliniczna na tego rodzaju przeżycia: orgazm piersiowy (dla odróżnienia go od orgazmu pochwowego, łechtaczkowego, oralnego, czy analnego). Inne badania wskazują, że tylko połowa kobiet jest usatysfakcjonowana podczas stymulacji piersi. Oznacza to, że pozostała część nie odczuwa tego rodzaju pieszczot jako satysfakcjonujących, co może wynikać z zaburzonej komunikacji między partnerami. Mężczyźni nie wiedzą po prostu, jak mają to robić, bo ich partnerki nie mówią im o tym. Sytuacja taka może prowadzić w niektórych przypadkach do zgeneralizowanej awersji wobec innego rodzaju pieszczot, a nawet samego stosunku.

Gość zabka606
do ketrab ja tez po porodzie nie mialam ochoty na seks.moj maz to byl w szoku,bo przed tym jak zaszlam w ciaze zadnych klopotow nie mielismy,a w czasie ciazy to po prostu szalalam tak buzowaly hormony.po trzy,cztery razy dziennie a jeszcze mi bylo malo.moj maz nie zawsze dawal rade.i kiedy po porodzie zamienilam sie w zimna rybe maz najpierw sie obrazal a potem wybral inna taktyke i zaczal przed kazdym wspolzyciem zaczal wlaczac filmiki erotyczne.to naprawde pomaga.bo ja naprawde nie mialam ochoty na wspolzycie,ale jak juz sie troszeczke podniecilam to bylo rewelacyjnie.wiec sprobuj moze tobie tez to pomoze.pozdrawiam.

Gość Ketrab
Proszę, proszę. Jak się Państwo rozpisaliście. Bardzo ciekawe uwagi. Nie zdążyłem jeszcze wszystkiego przeczytać ale skopiuję sobie do WORD'a i powoli przeanalizuję. Serdecznie dziękuję za wsparcie. Jak widzę ten problem nie dotyczy tylko mnie. cześć

Gość Ketrab
Chodziło mi o

Gość depresja_gangstera
Może ona ma depresję poporodową? Albo wstydzi się, ze się zmieniła (rozstępy, celulit itd.)? Albo po prostu jest zajechana przy dziecku?Chłopie, weź Ty z nią porozmawiaj. Delikatnie tylko, kwiaty jakies kup, winko, albo na kolację zaproś (dzieciaka podrzućcie do babci)... Starasz się, czy tylko pała ma postawe roszczeniową? ;)