Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Todavia

Przyjmę niepotrzebną suknie ślubną

Polecane posty

Cześć. Może któraś z was ma niepotrzebną suknie ślubną albo nie może sprzedać swojej. Jeśli tak ja bardzo chętnie przyjmę. Biore ślub na wiosne i nie mam za wiele pieniędzy na cokolwiek. Mam 164cm wzrostu normalnej budowy. Koszty wysyłki pokryje ja. Byłabym bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Mój email : Todavia@wp.pl

Gość ta
ta jasne ,samochod tez chcesz za darmo??a moze wesele ci oplacic?? :O

Gość do ta
lepiej ci jak to napisałaś?? życzę, żeby ci niczego nigdy nie brakowało

Gość do todavii
widziałam ogłoszenia o sprzedaży sukni nawet za 300 zł. poszukaj w internecie. wiem, że i to czasem drogo, ale wątpię, że ktoś ofiaruje ci suknię. większość chce sprzedać z zyskiem.

Gość 11111111111111
a mi się wydaje, że autorka chce sprzedać suknie. podejrzane jest to, że nie podała swojego rozmiaru :>

Gość nawet za 50 zl
mozna kupic

Gość deli256
mogę sprzedać za 300 zł, czy to dużo?

Gość zalezy jaka
ale 300 to nie duzo

Gość są i za złotówkę

Gość deli256
jak jesteś chętna kupić suknię za 300 zł podaj mi maila

Gość no wlasnie widzialam na
allegro. licytacja zaczynala sie od 1 zl. bez ceny minimalnej. do konca aukcji pare min. a nie bylo zadnej oferty... i mozliwe ze poszlaby za zlotowke bo nikt inny by nie zalicytowal.

Gość nie do wiary...
rozbawiła mnie autorka!!! oddać!!! kobieto w takim razie po co robić ślub i wesele? od wczoraj wiesz,ze wychodzisz za mąż? ja na własną sukienkę ciężko pracowałam, odkładałam pieniądze odmawiając sobie wielu rzeczy, nie mówiąc nawet o przyjemnościach! kurczę na internet, komputer i presiadywanie na kafeterii cie stać a nie stac cię na kieckę??? no nie do wiary!!!!! ps. sukienkę naprawdę można kupic za nie duże pieniądze, ale miec czelność by prosić się za darmo to, powtórzę się, NIE DO WIARY!!!!!

Gość no co ty ...
Tą drugą suknie chyba nikt mądry nie sprzeda za 300 zeta - skoro była warta 3000 - moim zdaniem powninna pójść za conajmniej 1300 PLN.

Gość no i pewnie pojdzie za 1300
bo duzo wyswietlen bylo tej aukcji i kazdy czeka zapewne do samogo konca aby zalicytowac. ale... sprzedaje czasem na allegro i powiem wam, ze czasem nie ma zadnego zainteresowania rzecza, az usuwam aukcje aby za tanio nie sprzedac a innym razem jak wystawie to cena mnie szokuje! za uzywane rzeczy czasem wzielam wiecej niz wydalam na nie.

Gość Sabrina2211
Witam Wszystkich komentujących :-) Wasza znieczulica mnie poraża czy żadna z Was nie pomyślała o tym że to może być bardzo skromny ślub w zaciszu domowym.A dziewczyna wychodzi za mąż z Miłości a nie dla pieniędzy.Sama miałam takie perspektywy początkowe ale wraz z obecnym mężem udało Nam się zorganizować ślub moich marzeń w jednej z piękniejszych sukni..A CO???NIECH WAS ŻYCIE CHODZ RAZ ŹLE POTRAKTUJE MOŻE ZMIENICIE NASTAWIENIE ZAPOMNELIŚCIW W JAKIM KRAJU ŻYJEMY TROCHE SERCA NIE ZASZKODZI.a ROZMIAR PODAŁA NAPISAŁA ILE MA WZROSTU Suknie nieraz leża w szafie i niszczeją niepotrzebnie podzielić sie szcześciem to nic złego.Ja chętnie oddam Swoją suknie jeśli prośba nadal aktualna kontakt pod nr gg 3004632

tak..jasne ;) panna pisze ze ma slub na wiosne i dopiero teraz rozglada sie za suknia. Mi to juz smierdzi, ale jak cchesz oddac swoją to chwala ci za to. Ja narazie niemysle nawet o sprzedazy swojej, moze ubiore ja jeszcze raz na jakies zdjecia plenerowe itp.