Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ucho mam zatkane

Zapalenie zatok szczękowych, co robić?

Polecane posty

Gość ucho mam zatkane

Choruję od 12 dni, u lekarza jeszcze nie byłam bo myślałam, że to przeziębienie i samo przejdzie. NIestety, nie przeszło. Ponieważ biorę antydepresant, nie mogę przyjmować zbyt wielu leków, tzn. łączyć ich z antydepresantem. Ale pomaga mi ibuprom zatoki. niestety jak przestaję go brać, wszystko wraca :( Moje objawy to: kaaaaaaaaatar, okropny raz wodnisty raz ropny bóle szczęki i głowy (lewa strona) kaszel zmieniony głos brak smaku zatkane uszy przy smarkaniu okropny pisk w uchu (prawym) opuchnięta twarz gorączki nie mam za to coś mi rzęzi w płucach (tzn. takie mam wrażenie). Co robić? CZY KONIECZNY JEST ANTYBIOTYK?

Gość milianna
do lekarza biegiem zanim przerodzi się to w powazny stan zapalny a wtedy ciężko będzie Cie wyleczyc jesli to zatoki może skończyc się punkcją :( lepiej od razu udac się do lekarza

Gość awril
z twojego opisu wynika,ze masz zapalenie zatok ,a i z tym uchem nie wesolo wyglada-musisz pojsc do lekarza po antybiotyk.poprostu lekarzowi powiedz,ze zazywasz antydepresant,wtedy przepisze ci taki lek,aby ze soba nie kolidowaly,proste nie?