Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominisia misia

Ludzie, dlaczego ja tam mam??????????????????

Polecane posty

Gość dominisia misia

Mam cellulit doslownie wszedzie, nie jestem gruba. srednia. Moj rozmiar ubran to 38 , 170 WZROSTU. aLE CELLULIT WSZEDZIE: ramiona (gorna czesc i dolna), nogi calutkie (od ud po lydki) na buzi kiedy sie smiejen na pupie.... nie widac go wcale , tylko kiedy np skrece skore na ramionach albo lydkach.... Mam problemy z krazeniem i mam caly czas zimne nogi i rece, chyba ze cwicze... wtedy jest ok. krew przeplywa ok. czy myslicie ze to przez krazenie krwi?

Gość ulululla
myślę, że niepotrzebnie usprawiedliwiasz to takimi rzeczami, ja bym już dawno poszła pobiegac na Twoim miejscu, rusz tyłek, sio z kafe! :P

Gość dominisia misia
nie usprawiedliwiam sie... chce tylko wiedziec dlaczego tam mam. nikt w rodzinie nie ma cellulitu jak ja.

Gość w którym miejscu dokładnie
bo się zupełnie nie ruszasz cellulit nei robi się z powietrza tylko z braku ruchu i nieracjonalnego jedzenia

Gość dominisia misia
moze jem za duzo swinstw rowniez....jak pizza, ciastka.pije malo wody....

Gość dominisia misia
ma ktos jeszcze taki problem?

Gość nulka189
hej domisia misia!!!! cellulit to naprawde jeszcze nie koniec świata, ale domyślam się że dla ciebie własnie tak jest... jesli miałabym ci coś polecić to jest świetny i niedrogi balsam do ciała z soraya (taki zielony), wiadomo że nie zlikwiduje ci sam cellulitu, ale przy wysikłu fizycznym i codziennym masażu powinnien pomoc. - moja koleżanka tez miała duży cellulit i bardzo pomogło jej masowanie- tylko że trzeba byc wytrwałym:) życze powodzenia w walce z cellulitem:)

Gość milianna
to może byc przyczyną Twoje problemy z krążeniem radze udac sie do lekarza, bo to nad wyraz dziwne ze w rozmiarze 38 przy 170cm wzrostu miec az taki cellulit

Gość laaadnaaa
dlatego ze jestes zanieczyszczona, nerki, uklad limfatyczny- nie pracuja jak nalezy itd znam dziecko 12 letnie ktore tez nie jest otyle i ma cellulit nawet na ramionach, na udach az takie faldy ktore nachodza mu na kolana to dziecko ma fatalne nawyki zywieniowe- je tylko frytki fastfoody, parowki, slodycze, pije tylko cole i napoje sztuczne, zero warzyw, owocow, malo ruchu- siedzi calymi dniami przy komputerze psychicznie rozchwiany- taki styl zycia odbija sie i na psychice co robic? pooczyszczaj organizm np wg Malachowa zmien calkowicie nawyki zywieniowe, przestaw sie na zdrowa zywnosc tylu ciemny ryz plus warzywa na obiad, owsianka na snianadnie , suszone figi zamiast czegos slodkiego, ziola do picia zamiast kawy i coli, zupy wielowarzywne ze zdrowymi przyprawami np wg kuchni 5 przemian.......itp gimnastyka, joga, cwiczenia oddechowe! sauna po roku nie bedziesz miala sladu po cellulicie