Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana bliskimi

nie moglam uwierzyc...

Polecane posty

malo powiedziane...kobieta ma 30 lat a jej "bliscy" bawia sie w donoszenie mamusi co coreczka robi po pracy:o zalosne i totalnie gowniarskie... zajac sie wlasnym nudnym, zalosnym zyciem, pseudo bliscy autorki, a nie wpierdalac sie z buciorami w cudze!!!!!!!!!!!

moja mama tez byla zaskoczona..dobrze, ze wie o wszytskim co tam pisalam.Moja ciocia powiedziala,ze to ona znalazla w necie, ale my wiemy z mama doskonale,ze ona nie jest tak zaawansowana w necie..wiec mama tez wie, kto to zrobil i tez mysli,ze to bardzo nie w porzadku:(

Gość zapytanie.
widocznie im się nudzi, że mają czas na zajmowanie się cudzymi sprawami. Niech pilnują swojego nosa. Mam nadzieję, że zgodnie z Twoimi oczekiwaniami ten temat też nie umknie ich uwadze.

japiernicze.... i cioteczka jeszcze pewnie dumna jake do rzeczy mozna znalezc w necie pokazuje moherowym sasiadeczkom.... Mam nadzieje ze nie pisalas tam nic kompromitujacego, bo to pewnie obieglo juz cala rodzine... ja piernicze takich ludzi powinno sie wywalac ze spoleczenstwa za brak podstawowych wiezi rodzinnych.... Do kuzynostwa : moze wybierzcie sie do psychologa, nawet dla ludzi popierdolonych na maksa maja jakies psychotropy....

jednego sie nauczylam:(...juz nigdy nie bede dzielic sie zyciem prywatnym na forum, bo wscibscy wszystko wygrzebia:(((

pomarancza...ja nawet nie mam takiego zalu do cioci jak do tych, ktorzy to wszytsko wygrzebali sleczac pewnie po nocach i szukajac sensacji...wiem, ze ciocia nie przekaze tego dalej, tylko mojej mamie.Nie, na szczescie nic takiego kompromitujacego tam nie bylo..troche planow i spraw zwiazanych z moim malzenstwem

Gość trish morney
Ja jestem 3 lata po rozwodzie z Exem. Utrzymujemy przyjacielskie kontakty. Czesto robimy sobie przysługi, jak przyjezdza do córki to sobie gawędzimy i żartujemy. Po wizycie u dziecka wpadnie do kuchni wypić kawę i poplotkować. Od 7 m-cy mieszka z nowa przyjaciółką. W sumie znają się od roku. Jej bardzo się nie podoba to, że zyjemy w dobrej komitywie i nieraz zdażało się, że ex nie przyjechal do córki bo tamtej cos akurat pilnie wypadło i koniecznie go potrzebowała... No luz. Nie wtracam się. Nie mój biznes. Ale ostatnio sie dowiedziałam, że Ona mnie szpieguje przez net. Ma moje konto na Allegro pod kontrolą. Patrzy co licytuję, co kupuję. Specjalnie zalicytowała w moich aukcjach by mi wystawiac negatywy. Zostawiała obrażliwe kometarze pod zdjęciami na NK... i zaraz usuwała konto, żenym nie wiedziała, że to ona... Zanalazła moje konto na forum ksiazkowym i zaczeła tam na mnie paszkwile pisac... podając moje dokładne dane i wogóle wszytko. Pojebana jakaś. Oczywiscie się wszytkiego wypiera choc mam niezbite dowody.

aha..jeszcze zapomnialam dodac, ze te rozmowy byly pisane ponad rok temu...jedne z grudnia 2006, inne z marca 2007

Gość ja pierdziele...zatkalo mnie

Wiesz co, masz wredną tą kuzynkę. Do takiej suki bym się w życiu nie odezwała. Jak mozna czyjeś sprawy wywlekać!!! No mnie się to w głowie nie mieści!. I jeszcze wyszukiwali po necie, a to pochłania czas. Niech się zajmą swoim życiem. Wredna suka i tyle.

Ja bym się do suki nie odezwała i do jej mężulka fagasa. Po jaką cholerę Cię szpiegowali? Kuzyneczko, jak to czytasz to zapamiętaj sobie, że w cudzym życiu się nie grzebie!!!!!!! I nie roznosi informacji po ludziach! Idz się kuzyneczko leczyć do psychiatry! I mężulka wez!