Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natasza rostova

czy ktos ogladal wojne i pokoj najnowsza wersje marze sobie o takim walcu na

Polecane posty

Gość natasza rostova
najlepiej ogladc od 3.10

osobiscie uwazam, ze najladniej wyglada walc wiedenski tanczony przez wiele par na jednym parkiecie (tak jak w tym filmiku). co do utworu, jesli lbisz filmowe, to lepszy bybly stonowany Walc z Noce i Dnie. co do samego filmiku - szalu nie ma:D nie wiem czemu partnerka zaczyna nagle smiac sie jak do sera, nawet nie ma z czego, bo nie rozmawiali ze sobs podczas tanca. slabiutkie troche:) ale to moje zdanie:)

Gość natasza rostova
mnie sie strasznie podoba :) wiem ,ze wiele par bierze muzyke z nocy i dni ,jak rowniez wiedenskiego i wlasnie chcialam byc oryginalna

bo to jest walc wiedenski:) oryginalnie to zatanczyc fokstrota, quickstepa, lub swing:) nie wspominajac o rumbie czy tangu argentynskim, czy cha cha cha. ale oczywiscie walc angielski to standard no i wiedenski tez moze byc:) posluchaj sobie: Enya-Caribbean Blue, tez oryginalny walc wiedenski:) ale najwazniejsze by sie wam obojgu podobalo:) zycze powodzenia!:)

Gość natasza rostova
to nie jest walc wiedenski to jest Masquerade Waltz Krylova Pozdrawiam

mozliwe, nie znam takiej odmiany walca, i pewnie jak zapytasz instruktorow to tez pewnie tego nie znaja. a skad wzielas taki styl??? pierwszy raz o tym slysze. wydaje mi sie ze to odmiana, jak kujawiak i poleczka, czyli jakis narodowy taniec. no,ale jak umiesz cos takiego tanczyc, to prosze bardzo:) choc krokami przypomina walc wiedenski, to utwor na poczatku jest zbyt agresywny jak na pierwszy taniec. ale kto co lubi:D

Gość natasza rostova
ten styl wzielam wlasnie z filmu, a pozniej dowiedzialam sie co nieco o tym tancu :) nie ukrywam ze kocham ten film