Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marilunka

szukam grupy wsparcia

Polecane posty

Gość marilunka

dla kobiet siedzących w domu, bez pracy (zostały zwolnione) oraz w pustym gnieżdzie ( dzieci się wyprowadziły). Jak żyjecie, co robicie, czy jesteście szczęśliwe, jak sobie z tym radzicie? Ja tak mam i jest mi żle, może ktoś dołączy, wesprze, będziemy sobie pomagać wzajemnie!!

Gość jestem sama z tym problemem

Gość ja mam hobby
tylko nudny człowiek nudzi się sam ze sobą

Gość marilunka
dzięki za wsparcie......... nie takiego oczekiwałam!!!

Gość a czym się interesujesz
?

Gość marilunka
nie mam specjalnych zainteresowań, wszystkim po trochu.

Gość myślę że w tym problem
Przypomnij sobie co cię interesowało przed dziećmi i mężem. Spróbuj wrócić do tamtych zainteresowań sprzed lat. Można wiedzieć ile masz lat? A i przypomniało mi się, że siostra mojej koleżanki zaczęła niedawno chodzić na zajęcia Uniwersytetu Trzeciego Wieku - ona ma 52 lata, jeśli dobrze pamiętam. Dobrze się tam bawi i poznała ciekawych ludzi. Osobiscie uważam, że ta nazwa to źle trafiona i mi kojarzy się z dużo starszymi ludźmi. Ale okazało się, że tam super zajęcia. Rozejrzyj się.

Gość myślę że w tym problem
Zapisz się na kurs jakiegoś języka obcego (esperanto?) Wszelka nauka odświeża umysł. Przez esperanto możesz poznać nowych interesujących znajomych.

Gość marilunka
Mam 49lat i chciałabym coś robić sensownego, coś co komus pomoże, nie potrafię żyć tylko dla siebe. Zaliczyłam naukę angielskiego, chodziłam pół roku i stwierdziłam ze i tak jakoś się dogadam i znudziło mi się, zrezygnowałam. Chodziłam do kosmetyczek, na siłownie, kawki i plotki z koleżankam itd ale ile można tak żyć? UNiwersytet Trzeciego Wieku kojarzy mi się ze starością a poza tym wiedze mozna rozwijać w domu. Chciałabym zarabiać swoje pieniądze a nie prosić o nie męża. On mi nie żałuje ale ja całe życie zarabiałam sama na siebe i nie mogę się ,ze jestem od kogoś zależna. I to tyle z grubsza!

Gość też tak mam teraz
szukam sensu a mam prace i dzieci....