Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sejczento

DOBRY FRYZJER W łODZI

Polecane posty

Gość sejczento

gdzie moge liczyc na dopasowanie mi fryzury do kształtu twarzy itp. oraz koloru za w miare rozsadna cene???

Gość annna...........
w łodzi nie ma dobrego fryzjera, juz sie wystarczajaco naszukalam zeby dojsc do tego wniosku

Gość jest
hej polecam super fryzjerke elwire ma salon an ulicy koplowicza4/9 widzew.chodze tam juz 5lat,regularnie co 3-4m-ce,zaciagnelam tam juz kilka osob i sa b.zadowolone.poza tym chodzi tam szwagierka moja i masa innych znajomych.polecam!pracuje na swietnych preparatach,jest dokladna.jest najlepsza.warto sprobowac!

Gość jest
dodam tylko,ze dwa razy ja "zdradzilam" i nigdy wiecej tego nie zrobie.tylko do elwiry mam zaufanie.

Gość aacazaa
podnosze

polecam panią Beatę z salonu Beti na Przełajowej 14 , pierwszy fryzjer w moim dość długim już życiu do którego wracam - wcześniej zawsze wychodziłam z płaczem i pierwsza wizyta była ostatnią. Mam kiepskie włosy a dzięki p. Beatce wreszcie czuję się dobrze z tym co mam na głowie. Strzyżenie, modelowanie, farba - wszystko ok. Doradzi, odradzi jak wymyślę coś głupiego, dobierze kolor - mam 2 razy więcej włosów :)

Gość kupuj w tesco
Hej ja chodzę na Królewską 26 :) To jest dopiero co otwarty salon kosmetyczno fryzjerski. Kosmetyczkę znam już baaaardzo długo (i jest świetna) i poszłam niedawno u niej do fryzjera i też bardzo polecam. Przyznam się, że pierwszy raz w życiu byłam tak zadowolona po wyjściu od fryzjera. Do tej pory zawsze mi coś nie pasowało i marudziłam, a ona mi super doradziła no i co najważniejsze włosy mi się same układają. Praktycznie nic nie muszę z nimi robić :)

Gość kupuj w tesco

Gość kupuj w tesco
sorry za pustą wiadomość coś mi się wiesza komputer... :/