Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamananiewyobr ...

niewyobrazalny wtyd!!!!

Polecane posty

Gość zalamananiewyobr ...

mam 17 lat i jestem plaska jak deska. nie przesadzam. zeby je zobaczyc trzeba miec lupe. mam pytanie , czy oprocz operacjii plastycznej sa jakies sposoby zeby troche sie powiekszyly. tylko prosze, nie mowcie ze jsetem jeszcze mloda i urosna same, bo wiem ze tak nie bedzie.

Gość maja4
więcej jedz i pij kozieradkę

Gość maja4
noś push upy

Gość automat
jestes jeszcze mloda, urosna same :)

Gość mmhh
uwierz mi, ze urosna, ja tez tak mialam, a teraz zaluje ze urosly az tyle, w Twoim wieku bylam calkowicie plaska, w ciagu kilku miesiecy wszystko sie zmienilo, jaki biust ma Twoja mama i babcia?

Gość yidkgidu
Późno rozwijający się biust zawsze rośnie największy :)

Gość zalamananiewyobr
mama ma maly babcia sredni

Gość Do mmhh
Rozumiem że chcesz pocieszyć dziewczynę ale weź pomyśl logicznie. To że tobie w pare miesięcy nagle urósł to nie znaczy że kazdemu tak się zrobi. Ja mając 17 lat miałam malutki biuścik i taki już mi pozostał, zresztą nie liczyłam już nawet na to w tak późnym wieku skoro widziałam wyraźnie że najwięcej zmian w moim ciele zachodziło w wieku 15 lat i na tym się te zmiany zakończyły. Przecież te płaskie jak dechy kobiety nie są jakąś abstrakcją. Mając 17 lat były tak samo płaskie jak w wieku lat 30-stu. Więc jak możesz ją zapewniać że jej jeszcze urośnie. Takiej gwarancji nikt dać nie może.

Gość a nie jesteś
przypadkiem bardzo szczupła?

Gość Klaudiaaa1312
znam ten bol ja mam 18 lat i tez jestem deska ale wydaje mi sie ze sama sobie jestem winna bo mam obsesje na punkcie wagi grubosci jedzenia jestem bardzo szczupla i z jednej strony chcialabym miec wiekszy biust i gdybym chciala moglabym przytyc problem w tym ze nie chce i samej siebie czesto nie rozumiem