Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klamkaa89

MOJA SIOSTRA WAZY TYLKO 55 KILO NA 170 CM WZROST/..

Polecane posty

Gość Nastolatka___
Hm... a możeby jej zamiast marudzić o jedzenie walić tekstami ' jezu ale Ci kości wystająnie noś bluzek na ramiączkach ' itd. na moją koleżanke to zadziałało i przestała siekatować dietami i wygląda dużo lepiej : )

Gość kala24081992
A ja mam takie pytanie. Od czego, oprócz masy ciała i wzrostu może zależeć waga? Otóż ja ważę 50 kg przy wzroście 165 cm. Pewnie wyobrażacie sobie mnie teraz jako szczupłą, zgrabną dziewczynę. Ale w rzeczywistości tak nie jest ;/ Mam 75 cm w talii, 85 cm w biodrach. Nie mówię, ze to jest strasznie dużo, ale przyznajcie sami, że przy mojej wadze powinnam mieć o wiele mniej! Moja koleżanka jest identycznego wzrostu, waży 55 kg i mieści się w o wiele więcej ciuchów niż ja i nie ma wystających \\\"boczków\\\" spod biodrówek =\\\\ To nie fair... Nie chcę się odchudzać, na pewnym teście wyszło mi nawet, że mam niedowagę :P Powiedzcie mi tylko, od czego to może zależeć?

Gość Sonia17.1991
Ech... ja mam 16 lat i ważę 50 kg mam 171cm wzrostu, jestem modelką. w talii mam 58cm a w biodrach 90... ale mimo to czuje sie za szeroka w biodrach i na nogach. myślicie ze coś ze mną nie tak? Mam dietę ale nie na zasadzie głodówki. Jem zdrowe produkty jak chleb razowy, owoce, ziarna, musli. Znajomi twierdzą że jestem chuda..o co tu chodzi?