Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krabiczek

Jakie tabletki są najlepsze na wyp.włosy?

Polecane posty

Gość krabiczek

Jakie tabletki są wg was najbardziej skuteczne w przypadku wypadania włosów? Podajcie swoje typy!

Gość pokrzywkaaa
H-pantoten i revalid.

Gość krabiczek
a innych też próbowałaś? Miałma kiedyś Revalid, chyba były o.k., tzn. trochę pomogły.. macie jakieś inne typy?

Gość 767676
skrzyp polny

Gość krabiczek
piszcie, piszcie.. :)

Gość multiwitamina...
mówię serio - możesz mieć niedobory... jeśli to nie pomoże, to zostają tylko takie środki jak alpicort e albo loxon / w zależności co powoduje wypadanie włosów

Gość krabiczek
no wiem, musze iść na badani, ale teraz się odchudzam, więc nie chcę mieć dodatkowo jakichś niedoborów

Gość multiwitamina...
ale jesteś pewna że ci wypadają? normalnie każdego dnia powinno wypadać ok. 50-100 włosów

Gość krabiczek
był czas kiedy wypadało ponad 200, teraz mniej, ale jak napisałam, chcę schudnąć, więc muszę brać jakieś suplementy..

Szampon Dove Hydro Control, do tego odżywka z tej samej serii + Capivit piękne włosy...

Gość gość
od środka tylko premium collagen 5000. Działa dobrze na włosy oraz skórę i paznokcie.

Gość gość
Od niedawna stosuje Class a Collagen i musze przyznać że jestem pod ogromnym wrażeniem jego działania

Gość gość
Podpowiem Humavit, mają różne te suplementy – dla każdego coś. Ja zaczęłam od ich skrzypu i pokrzywy na lepsze włosy, a teraz też sobie kupiłam ten detoksykujący preparat i fajnie się po nim czuję, metabolizm mi się poprawił, nawet udało się trochę zrzucić ale ogólnie to samopoczucie poszło w górę i to mnie cieszy, mam więcej takiej werwy i mocy w sobie.

Gość Bartek776
Żadne tabletki! Nie daje to żadnego efektu. Znalazłem ostatnio informacje, że jest coś takiego jak mikropigmentacja micro haar i planuję wybrać się na zabieg. Widziałem filmik na YouTube, który pokazuje efekt jaki można uzyskać dzięki tej metodzie i przyznam, że mnie to naprawdę przekonuje.