Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TheHILL

Sprawa dziewictwa.............

Polecane posty

Gość TheHILL

W dzieciństwie straciłam błonę dziewicza... Wzielam mamy rower, oczywiście za duzy dla 6-letniej dziewczynki... Uderzylam sie o rame moja "myszka"... Pamietam ze zajrzalam wtedy do swoich majtek i zobaczylam mala plame krwi... Zdziwilam sie ze tylko tyle... I zapomnialam o calym zdarzeniu. Kilka lat pozniej, to chyba w gim bylo ogladalam "Rozmowy w toku", temat byl o utracie dziewictwa i nietypowy sposob np. kolega włożył kolezance kij do pochwy... Wtedy uswiadomilam sobie, ze stracilam błone... w taki sposób :(

Gość TheHILL
Zastanawiam sie czy powiedziec o tym swojemu chlopakowi. Mam 20 lat i jeszcze nie uprawialam seksu. Tylko podobno facet czuje jak przebija blone, on nie poczuje bo jej nie ma...

Gość idzsieleczyc

Gość idzsieleczyc
tak czuje :):):) buhahaha

Gość TheHILL
dlaczego mam isc sie leczyc??

Gość idzsieleczyc
bo jestes chory/a na glowe ;)

Gość TheHILL
co w tym smiesznego?? Czytalam na kafe ze facet odczuwa przebicie blony.. A nie jest tak?

Gość TheHILL
to nie zadna fantazja tylko tak bylo na prawde!

Gość idzsieleczyc
a ja wygrałem życie bardzije mi to wyglada na jakiegos pedofila

Gość w ten sposób z pewnością
nie straciłaś błony dziewiczej, dziecko :-O

Gość TheHILL
myslalam, ze czasem mozna z Wami pogadac... Dlaczego mi nie wierzycie?

Lekarz ci to stwierdził? :-O

Gość TheHILL
wydaje mi sie ze pod wplywem silnego uderzenia przebila sie... Chyba pamietam jak to wtedy bylo... Chcialam z kims o tym pogadac, ale widze ze wszyscy dobrze sie bawią :o Nie mow do mnie dziecko

Gość w podręczniku można
przeczytać że autorka straciła błonę sikając na stojaka do kibla, rozkraczyła się tak mocno że błona jej trzasła....

"wydaje mi sie " ------->> to prawda wydaje ci się! lekarz ci wyjaśni twoje wątpliwości

Gość idzsieleczyc
wsadz se palce i sprawdz czy masz blone czy nie ;)

Gość TheHILL
w podręczniku można - nie badz bezczelna/ny :o Moze masz racje ze mi sie wydaje... W takim razie skad ta krew?? Dlaczego byla niewielka plama i po wszystkim??

Gość idzsieleczyc
Błona dziewicza (łac. hymen) to cienki fałd błony śluzowej u wejścia do pochwy. Pośrodku błony dziewiczej znajduje się mały, rozciągliwy otwór. U większości dziewcząt błona dziewicza pozostaje nienaruszona aż do pierwszego stosunku, lecz czasem może nie być w pełni wykształcona lub zostać uszkodzona jeszcze przed podjęciem życia płciowego, np. wskutek użycia nieodpowiednich tamponów, przez masturbację lub uprawianie wyczerpujących dyscyplin sportowych. W momencie rozerwania błony (czyli defloracji) może dojść do niewielkiego krwawienia.

Gość TheHILL
idzsieleczyc - widze u Ciebie pewnie kompleksy... Dlatego chcesz miec wyzszosc nad inymi na kafe zeby podniesc swoja samoocene??

Gość idzsieleczyc
:) bardzo sie mylisz

Gość TheHILL
wiem co to jest blona dziewicza... Nie musisz mi tu wklejac regulek z wikipedii czy gdzie to znalazlas/es... Ja o tym wiem, chyba nie urodzilam sie wczoraj...

Gość TheHILL
mozliwe ale nie ubliżam ludziom ktorych nie znam...

The HILL nie zawsze faceci to czuja, niekiedy blony sa cienkie i mozna je latwo przerwac, np Ty przy swoim \"wypadku\" a niekiedy trzeba je rozcinac operacyjnie. Gdy mialam swoj pierwszy raz nie krwawilam ani mnie tak bardzo nie bolalo,byc moze dlatego ze bawilismy sie z moim teraz juz narzeczonym wczesniej w inny sposob. Tak na prawde nie liczy sie przerwanie blony a sam fakt pierwszego razu.

Gość idzsieleczyc
wiem co to jest blona dziewicza... Nie musisz mi tu wklejac regulek z wikipedii czy gdzie to znalazlas/es... Ja o tym wiem, chyba nie urodzilam sie wczoraj... jakbys wiedziala to bys nie zadawala takich glupich pytan

Gość przepraszam Cię bardzo
Ale nie prościej wziąść lusterko i sobie zobaczyć czy ona tam jest? Raczej w ten sp błony nie straciłaś chyba że usiadłaś na rowerku bez siodełka.

Gość TheHILL
Wiem ze albo ja wtedy naderwalam albo przebilam... WYdaje mi sie ze przebilam... Bo wiem jak mocne bylo to uderzenie... Chcialam z kims pogadac o tym ale tutaj chyba nie da sie normalnie rozmawiac...

Gość theHill czy ty dziewictwo
utożsamiasz z błonką? :o

Gość w ogole sie tym
nie przejmuj!!! powiedz Twojemu chlopakowi zgodnie z prawda, ze nie mialas zadnego faceta, a blona jest rozna i tez nie wiadomo czy ja w ogole przerwalas/naderwalas czy nie!!!