Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TheHILL

Sprawa dziewictwa.............

Polecane posty

Gość książeczkę dla nastolatków
czyta stara dwudziecha ???????????

Gość TheHILL
ja nie pisalam ze przeczytalam jakas ksiazke ktora dotyczy takich pogladow na temat seksu jak Twoje... Skoro uwazasz ze mozna stracic dziewictwo z sedesem to juz Twoja sprawa... A przepraszam jak wg Ciebie ja skonczylam??

Gość TheHILL
nie czytalam zadnej ksiazki dla nastolatek... Czy ja cos pisalam o książce??

Gość tragicznie skończyłaś

Gość TheHILL
rozwin mysl

Gość TheHILL
a tak wogole to ja nie skonczylam, ja dopiero zaczynam... ;)

Gość to widać że jesteś
gimnazjalistą onanizującym się na forum i serio, taka głupia gadka cię podnieca?

Gość TheHILL
bardzo miły blondyn - ja mowie o glupich ksiazkach takich jak ta osoba od sedesu, a nie o naukowych, o fizjologii czlowieka

Gość TheHILL
to widać że jesteś - serio nie jestem gimnazjalista onanizującym sie na forum, wkurza mnie wasza ironia i nie bawia mnie takie glupie rozmowy... i nie zrozumieliście chyba pytania bo mowicie o czyms innym niz chcialam...

będąc ojcem akurat znam ta pozycję wymieniona przez internautę, jest znakomita i bardzo przystepna i jest tam rozdział o utracie dziewictwa.

Gość TheHILL
Moje pytaanie brzmialo: nie pytam Was czy stracilam blone, czy naderwalam, czy to z innego powodu byla ta krew... Tylko czy powiedziec komus o tym. Chlopakowi, przyjaciolce, bo gdyby mieli zareagowac tak jak wy to lepiej zostawic to dla siebie... Obrażając kogoś kogo nie znacie, pokazujecie swoja wartosc, i szacunek do drugiego czlowieka. Widze, ze wiekszosc z was go nie ma...

Gość No NIEE
co zescie sie tak na nia uwzieli?? ja sie nie dziwie ze dziewcyzna sie martwi... moglo sie tak zdarzyc, tak mi mowila moja p doktor. czasami blona jest bardzo cienka i mozna ja przerwac przez silne uderzenie.. na pewni naderwalas ja sobie gdy uderzylas sie o rame. znam ten bol, przywalilam nie raz, ale nigdy nie bylo krwi na szczescie. pozdrawiam, i nie przejmuj sie zlosliwymi komentarzami, niekotrzy zamiast wziac sie do roboty, siedza godzinami na kafe i piernicza trzy po trzy. a sa tak zlosliwi bo oni sami nie pamietaja kiedy stracili dziewictwo, biedactwa

ja bym nie powiedział, to tak intymna i osobista sprawa, że lepiej będzie jak zostanie Twoja słodką tajemnicą

Gość TheHILL
No NIEE - dzieki 🌻 sa jeszcze ludzie z którymi da sie pogadac

Gość blondyn skoro znasz tą książkę
to podaj co tam o tym sedesie, jak można na niego bezpiecznie usiąść dlaczego na mnie najeżdżacie? a nie odpowiecie konkretnie? ktoś zacytował fragment wcześniej i stąd mój niepokój :-O

21:32 "jak autorka, siadanie tyłem na sedesie, w wieku sześciu lat" to którą stroną siadać na ten sedes?

mam przed sobą, jest rozdział Utrata dziewictwa.... Jednakże większość dziewczęcych błon dziewiczych pęka, zanim stracą dziewictwo, często nawet bez ich wiedzy. Może to być spowodowane tysiącem rzeczy, włączając w to wkładanie czegoś do pochwy, jazdę konną, jazdę na rowerze, wdrapywanie sie nadrzewo, gimnastykę lub, jak autorka , siadaniem tyłem na sedesie w wieku lat sześciu!...... Tak jest dosłownie napisane, jako że mam synów nigdy mnie to nie interesowało, ale że pamiętam przeczytane ksiażki , wiec sobie przypomniałem

Hm, a ja do tej pory myślałam, że tyłem siada się na sedes :-O niezaleznie od wieku czy w tej książce jest więcej takich "madrości"? ręce opadają ...

dzieki za cytat

Gość TheHILL
ja nie napisałam, ze przebiłam błonę na sedesie tylko na rowerze... nauczcie sie czytać!!