Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gestruda19

opuchnieta kostka i nieziemski ból

Polecane posty

Gość gestruda19

bagatelizacja porannego upadku i nasilenie bólu... jest jakas szansa ze unikne interwencji lekarskiej i przejdzie samo?:( co teraz powinnam robić?

Gość Zrób sobie zimny okład

oklady to na bank ale nie wiem jakie :( jesli do jutra nie przejdzie to lepiej idz do lekarza to przeciez moze byc zlamanie lub pękniecie.

Gość gestruda19
dzieki . a mam jeszcze inne pytanie - wiem ze moze zabrzmieć głupio... czy z usztywnieniem typu szyna albo gips na nodze (stopie) da sie prowadzić samochód? (jak juz ból przejdzie)

Gość z gipsem
jeżeli to tylko stopa, to da się prowadzić samochód

Gość jarekkk

Dostałam kompresy Flex od córki i już kilka razy mi się zdążyły przydać. Polecam coś takiego, prosta rzecz a duża pomoc.

Gość renata
Dnia 15.02.2019 o 12:59, Gość jarekkk napisał:

Dostałam kompresy Flex od córki i już kilka razy mi się zdążyły przydać. Polecam coś takiego, prosta rzecz a duża pomoc.

Jeśli chodzi o kompresy żelowe to zdecydowanie polecę Flex od Sanity. Maja różne rozmiary (chyba ze 4) można sobie dostosować kształt i wymiar do konkretnej części ciała. Superowe są te okłady, zdają egzamin przy nagłych bolach i przewleklych (np. u mnie to jest gluwnie kregoslup).

Gość anna

Ostatnio po rwaniu zęba to tak mnie dziąsło bolało i tak miałem spuchnięty policzek że tylko zimny kompres Flex przynosił jakieś wytchnienie w bólu. Bardzo coś takiego polecam.

Gość ikk

Jak ktośe myśli o kupnie kompresów, to warto zerkną na kompresy w czterech rozmiarach przygotowane przez Sanity, kompresy Flex. Bardzo fajnie się sprawdzają w praktyce. Użytkownicy powinni być z nich zadowoleni.