Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

forgotten tale

jak zamykać drzwi-do panów,ale nie tylko

Polecane posty

To jest właśnie to, czego chciałabym się nauczyć. Chciałabym, tak jak mężczyźni ,umieć zamknąć za sobą drzwi i do niczego nie wracać, niczego nie rozpamiętywać, niczego nie czuć. Jak zamknąć? Jak nie pamiętać? Nie ma, nie było. Iść naprzód. Szlag by trafił.

Jak zamkąć drzwi? rozpisze w punktach: 1.stanąć przed drzwiami 2.złapać za klamkę 3.przyciągnąc do siebie, tudzież odepchnąc od siebie I ot, drzwi zamknięte:)

Gość nie wiem nie wiem
forgotten tale myślisz mężczyźni nie mają uczuć? że potrafią ot tak sobie wszystko olać? tylko Ci się wydaje.

Nie jest mi do śmiechu Inglotko. Spotkała mnie dziś wyjątkowa podłość- ze strony kogoś, kogo lubiłam, szanowałam, ceniłam. Wiem,że będzie mi przykro i głupio całymi miesiącami. Ja już tego człowieka skreśliłam z mojego życia. Ale pamiętać będę.

Ryczę jak idiotka. Po tylu latach fajnej przyjaźni dostaję prosto w twarz, bez ostrzeżenia. No i się poryczałam, baba głupia.

soczysta pomarańczko, ciesze sie że moglam pomóc:)hihih forgotten tale, chciałam wnieść troszke uśmiechu w Twój topik, gdyż nie mam sposobu na zapomnienie , a sama zostalam zraniona wiele razy i nadal pamietam... zostaje rozsiewac usmiech:)

Inglotko :) Ja nie uważam,że mężczyźni nic nie czują, oczywiście ,że czują. Mnie chodzi o coś innego. Oni maja ten fantastyczny dar właśnie zamykania drzwi. Nie udało się - iśc dalej, nie pamiętać. Nie ta - to będzie inna. Nie ma korzyści z przyjaźni lub miłości - kopa na droge, niepotrzebna strata czasu. O to mi chodzi. Jak to zrobić. Jak wy to robicie. Bo co do tego,że większość z was to umie, to nie ma wątpliwości.

dobranoc towarzystwu, ide spac:* forgotten tale--> dowa do gry, jeszcze zaswieci nad Toba sloneczko:)

forgotten tale --> wydaje mi się, że tego nie da się nauczyć, część facetów po prostu tak ma, nie rozstrząsają tego co było, nie rozmyślają, jak mogło być, nie analizują, coś się stało - było, minęło, takim na pewno jest łatwiej...

Ja wiem,że oni tak potrafią. Też bym tak chciała. Królestwo za krótką, konkretną instrukcję obsługi, jak umieć to robić. Jak zabić myśli i nie czuć się jak ścierwo?