Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martusiadd

sperma-mialam ja juz wszedzie

Polecane posty

facet czyli tzw złoty deszczyk ;)

ej nie macie innych pomyslow?to moze mi napiszcie fantazje jakie macie?widze ze tu sa faceci wiec mi napiszcie moze to zrobie z moim chlopakiem

Widziałem filmik jak laseczka zasysa pento swojego pana, głęboka penetracja, aż do gardła, tam następuje wytrysk, a sperma wypływa nosem :classic_cool:

Gość M30-3city
mnie podniecają porody ale nie wiem czy to zwalcze :( chyba nie ma dla mnie szansy :(

Gość PATENT
Kupcie sobie kamasutrę. Fajna książka. Moja dziewczyna nie na wszysko się zdecydowała.Widocznie nie należy do odważnych. Co do spermy i tego, co można z nią zrobić, to ilość kombinacji jest ograniczona. Głownie ilością dziurek.... Zawsze można jeszcze zrobić masaż stosując ją zamiast olejku. Można też użyć spermy w zastępstwie żelu do włosów... np. na jakieś stateczne przyjęcie rodzinne... Oby po drodze Was deszcz nie złapał, bo zapach was zdradzi! Jezu, to mnie kręci!!!!!

Gość JankoBdg
Moi Mili..sperma bedzie miala taki smak jak facet sie odżywia i prowadzi tryb zycia..jeli pali sperma bedzie gozrzka a jesli jadl dzien wczesniej Chipsy lub cos slonego bedzie slona...

Gość gość
A śnieżynki próbowaliście? Spuszcza ci się w usta a ty go potem namiętnie całujesz przekazując. Druga wersja na jeźdźca masz zalana pipke i szybko siadasz mu na twarz, on wylizuje do czysta i przekazuje ci w pocałunku. Widziałem na zbiorniku jak laska zrobiła sobie kreskę że spermy i wciągnęła nosem :)

Gość gość
Probowal ktos cos takiego: seks na jeźdzca. Po dojsciu faceta kobieta wstaje sperma z niej wyplywa na czlonka i nastepni ona ja zlizuje z niego... Probowal ktos cos takiego??

Gość ksiadz xl
Ja lubię w usta sie spuszczac laskom albo konczyc w dupce.