Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 MARIOLKA 200

ODCHUDZANIE Z MARIOLK膭

Polecane posty

Go艣膰 MARIOLKA 200

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 MARIOLKA 200
Dzi艣 dzie艅 X - zaczynam odchudzanie . Prawda o mnie : WAGA 75 kg. WZROST 154 cm. Do zrzucenia mam 20 kg .. Wiek 38 lat. Do dzie艂a ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaka dieta
?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MARIOLKA 200
Pierwsze 3 dni to oczyszczanie :soki ,owoce ,warzywa .Potem dieta 1000 kalorii.Plan 偶ywieniowy robi膰 b臋d臋 na kolejne 3 dni w zale偶no艣ci od tego na co b臋d臋 mia艂a ochot臋.D艂ugoterminowych monotonnych diet nie planuj臋 bo i tak w 偶adnej nie mam szans wytrwa膰 do ko艅ca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mariolko a co w ramach
1000 zamierzasz je艣膰 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upsssss
kolejna kandydatka do JOJO

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MARIOLKA 200
Wczoraj posz艂o jako艣.Wystartowa艂am bez po艣lizgu.Nawet nie by艂am specjalnie g艂odna,cho膰 przyznaj臋 pomy艣la艂am par臋 razy o bardziej konkretnym jedzeniu.Du偶o pi艂am ,zjad艂am du偶o owoc贸w oraz surowych warzyw kt贸re zreszt膮 bardzo lubi臋. W ramach 1000 kalorii mam zamiar je艣膰 wszystko na co mam ochot臋 ale niskokaloryczne ,podzielone na 4 posi艂ki zjadane co 4 godziny .Taka metoda u mnie doskonale skutkuje poniewa偶 nie mam atak贸w wilczego apetytu.Ciesz臋 si臋 ,偶e wreszcie mog臋 si臋 wzi膮膰 za siebie .M贸j najm艂odszy synu艣 ma ju偶 prawie 3 miesi膮ce a ja mog臋 ju偶 zrzuca膰 to co przyby艂o mi w ci膮偶y.Dzisiaj kolejny dzie艅 moich zmaga艅 z kilogramami ,kolejny dzie艅 oczyszczania kt贸ry ma za zadanie przygotowa膰 m贸j organizm do zrzucenia nadwagi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MARIOLKA 200
Upsssss................pozdrawiam .Wiem co to efekt jojo i dlaczego powstaje .Zawsze kilka procent nadwagi wraca po schudni臋ciu,przeszed艂 to ka偶dy kto kiedykolwiek si臋 odchudza艂 i mnie to pewnie nie ominie ale......................gdy schudn臋 20 kg a wr贸ci mi 5 to i tak b臋d臋 szczuplejsza o 15 kg a potem zaatakuj臋 jeszcze i te 5 ,na wszystko przyjdzie czas.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MARIOLKA 200
Pozdrawiam wszystkich odchudzaj膮cych si臋 i 偶ycz臋 WAGI W D脫艁.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MARIOLKA 200
Jestem z wczorajszego dnia zadowolona.Zadowolona jestem r贸wnie偶 z siebie samej.Spokojnie wytrzyma艂am ca艂y dzie艅 na diecie i nawet nie by艂am g艂odna i nawet nie my艣la艂am o jedzeniu.Byle by by艂o tak dalej.Bardzo bym sobie tego 偶yczy艂a ,cho膰 ju偶 wiem z w艂asnego do艣wiadczenia 偶e 艂atwo nie b臋dzie.Za 3 miesi膮ce wracam do pracy tak偶e musz臋 by膰 zdyscyplinowana.Ten topik mi pomo偶e w zrealizowaniu moich postanowie艅.Mam gdzie si臋 pochwali膰 lub wy偶ali膰 gdy zajdzie taka potrzeba . Wa偶enie dopiero 20 marca.Kontrola wagi co 10 dni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MARIOLKA 200
Dzi艣 jest pi臋kny dzie艅.M膮偶 zabra艂 ma艂ego na spacerek a ja mam chwilk臋 czasu dla siebie .Opracowa艂am sobie plan 偶ywieniowy na sobot臋 i niedziel臋 .Daje mi to poczucie bezpiecze艅stwa jak wiem co i ile zjem jutro .

Udost臋pnij ten post

witam! ja od 10 m-cy jestem szcz臋sliw膮 mamu艣k膮-wprawdzie po porodzie wi臋cej schud艂am ni偶 przyty艂am ale tez chce latem jako艣 wygladac!to ze sie ma dziecko nie oznacza ze mamy przestac dbac o siebie.W koncu sa osoby kt贸rym chcemy sie podobac a przede wszystkim sobie.mariolka uwazaj z ta diet膮, wnioskuje, 偶e nie karmisz-szkoda-wiem po sobie 偶e cycu艣 mo偶e zdzia艂a膰 cuda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MARIOLKA 200
Witam Kasiulak ....... Ciesz臋 si臋 偶e kto艣 tu do mnie zawita艂.Gratulacje dla mamy 10 miesi臋cznego bobasa.Masz racj臋 ,ju偶 nie karmi臋 .Teraz mam czas by wzi膮膰 si臋 za siebie .Ju偶 wkr贸tce lato a to zobowi膮zuje .................... Pozdrawiam - ma艂y si臋 obudzi艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MARIOLKA 200
Wczorajszy dzie艅 min膮艂 mi艂o i spokojnie.Jad艂am wed艂ug wcze艣niej ustalonego planu 偶ywienia.By艂o O.K.

Udost臋pnij ten post

cze艣膰-m贸j ma艂y w艂a艣nie zasn膮艂 wie膰 mam chwil臋 dla siebie!dobrze 偶e si臋 zawzi臋艂a艣 i jestes zmotywowana,uda ci sie,trzeba tylko w siebie wierzyc.Ja narazie siedz臋 przeziebiona w domu,偶le sie czuje a na dodtaek nic nie mog臋 艂ykac bo karmi臋 jeszcze.Od paru dni nie mam apetytu i waga sama leci w d贸艂,mam nadziej臋 ze nie przesadz臋 z tym swoim niejedzeniem,ja popieram diet臋 nie艂膮czenia,g艂od贸wki do mnie nie przemawiaj膮,kopenhaska te偶-szybki efekt ale nie trwa艂y,ale przecieznie o to tu chodzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MARIOLKA 200
Cze艣膰 Kasiulak Ciesz臋 si臋 偶e nawi膮za艂y艣my kontakt .Zawsze jest lepiej sobie ze wszystkim poradzi膰 ,kiedy cz艂owiek ma si臋 do kogo wygada膰. Ja te偶 mam teraz chwil臋 dla siebie ,gdy偶 mam tak wspania艂ego m臋偶a ,kt贸ry zabra艂 mi ma艂ego na 2 godziny na dw贸r.Powiedzia艂 - dychnij sobie kochanie.W domu posprz膮tane ,zakupy mi zrobili ,teraz mamy wolne. Fajnie 偶e Tobie leci waga w d贸艂.Mnie te偶 ju偶 leci w d贸艂 ale ja musz臋 ci膮gle nad tym pracowa膰 ,pilnowa膰 si臋 ,odmawia膰 sobie - og贸lnie mam sk艂onno艣ci do tycia.Tylko moja wielka motywacja ratuje mnie przed nadwag膮 .W ci膮偶y jednak niczego sobie nie odmawia艂am ,czego skutkiem jest teraz 20 kg nadwagi.Zawzi臋艂am si臋 jednak i dobrn臋 do wagi 55 kg. Ca艂uj臋 Twojego MALUSZKA.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MARIOLKA 200
U mnie pi臋kne s艂o艅ce .Az chce sie zyc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mozna byleby
Mariolka podaj Ty nam jaki艣 jad艂ospis diety i dobre tabele kaloryczne

Udost臋pnij ten post

cze艣膰 dziewczyny!ja zamierzam bardziej zwracac uwage na to co jem jak tylko sie wykuruj臋,bo jak narazieapetyt mi nie dopisuje,a nie jedzenie tez 藕le wp艂ywa na organizm.Nie jestem juz g艂upiutka nastolatk膮 co sie g艂oduje nie zwarzaj膮c na konsekwencje. napiszcie co stosujecie i czy 艂ykacie jakie艣 wspomagacze-czy to pomaga?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MARIOLKA 202
Wczoraj by艂o O.K.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MARIOLKA 202
oooooooooooooooooooooo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MARIOLKA 2000

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MARIOLKA 2000

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MARIOLKA 2000
Musia艂am zmieni膰 pseudonim ale teraz zabezpieczy艂am si臋 has艂em. Chudn臋 ..............opisz臋 potem na jakiej diecie bo teraz zmykam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MARIOLKA 2000
Jestem po ma艂ej przerwie ale sama dla siebie nie mam dobrych wiadomo艣ci .W poniedzia艂ek przysz艂a do mnie kole偶anka z ma艂ym conieco do kawy .Od tego si臋 zacz臋艂o .Pojad艂am troch臋 rzeczy niedozwolonych przy odchudzaniu.Epizod przeci膮gn膮艂 si臋 r贸wnie偶 na wtorek .NIESTETY .Skutkiem tej ca艂ej sytuacji mam dzisiaj wielkiego do艂a i oooooooooooogromne wyrzuty sumienia. Teraz przez 3 dni musz臋 odpokutowa膰 to co zjad艂am na monodiecie : 1.Dzi艣 same soki 2.Jutro same owoce 3.Dzie艅 mleczny Trzeba ustali膰 co w 艣wi臋ta ale narazie nie mam pomys艂u .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MARIOLKA 2000
DZi艣 20 MARCA 2008 WAGA : 72 kg. Pomalutku waga w d贸艂.Nast臋pne wa偶enie 30 marca ale.............w mi臋dzyczasie s膮 艣wi臋ta a to mo偶e nienajlepiej wp艂yn膮膰 na moj膮 wag臋.My艣l臋 偶e tym razem priorytetem b臋dzie 偶eby nie przyty膰 do 30 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MARIOLKA 2000
Napiszcie jak sobie radzicie z atakami g艂odu ? Z psychik膮 podczas odchudzania ? Sk膮d czerpiecie motywacje ? Jednym s艂owem ABC skutecznego odchudzania . Sypnijcie radami na ten temat .

Udost臋pnij ten post