Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka girl

Chamskie oddzywki i propozycje seksualne z jakimi się spotkałyście

Polecane posty

Ja siedziałam sobie w dyskotece z koleżanką przy stoliku. Podeszło dwóch kolesi (z wyglądu całkiem całkiem) jeden poprosił koleżankę do tańca, drugi się przysiadł. Myślę sobie a niech siada pogadać można z każdym. No i gadka szmatka o pierdołach aż w pewnym momencie pada tekst: \"ładna jesteś pociągnełabyś pałke w wc\". Zamurowało mnie. Ale pierwszy odruch prawidłowy strzeliłam go w pysk, znalazłam kumpele i wyszłyśmy. Dziś sie z tego śmieję ale jak można być takim prostakiem?

Gość surowy
jak mogłaś być tak surowa- uraziłaś jego uczucia! Być może ma problemy z ich uzewnętrznianiem i teraz zamknie się w sobie...

Ja cenię szczerość i otwartość :classic_cool: Po co miał ci kadzić cały wieczór, wydawać forse na drinki, adorować :o Od razu przeszedł do konkretu :) Tu sie spalił, ale pewnie jedna na dziesięć by przystała na propozycje :)

Gość dyskoteka pana jaka
musialas swoim wyglądem zachecac do takiego pytania

Bezpośredni facet :D Pewnie miałaś wygląd takiej co to poleci na taki numerek - koleżanka pewnie nie dlatego zaprosił ją do tańca 🖐️

Faktycznie, jak ktoś proponuje w WC to jest cienki. Mógł Cie chociaż zaprosić do hotelu albo do samochodu. A w kiblu? Blee...

Gość dziewczyno pomysl
musialas tak wygladac ze przyciągnelas wzrok kogos takiego, nie nos takich kiecek i nie maluj sie jak ladacznica to nikoko takiego nie przyciągniesz a ten gosc to byl z pewnoscia zwykly klaczo-jebacz kozystajacy z szybkich okazji, te ktore juz zaliczyl rowniez musialy podobnie wygladac

Boże jak można wyglądać na taką co się zgodzi czy nie zgodzi. Żenada. Wyglądam jak wyglądam raczej zwykła dziewczyna ze mnie. Nie przesadzam z makijażem. Ubieram się gustownie żadnych białych kozaczków czy kiecek z dupą na wierzchu. A że chodzę do dyskoteki yyy no to chyba normalne prawda? Lubie tańczyć i tyle. Jedziecie po mnie a co ja winna bylam? To co mam w domu siedzieć i nie wychodzić? Koleś był dnem i tyle.

Nawet byłabym zdziwiona gdyby jakaś nie wyskoczyła z tekstem, że prowokowałaś... :O Laski, opamiętajcie sie, przecież nawet jak będę miała cycki na wierzchu nie znaczy to że robię loda wszystkim gościom :O To tak jak z gwałtem, zawsze wmawia się tym biednym dziewczynom, że to ich wina :O

Gość ej słodka
to mogłaś mu powiedzieć że sie nie dupcysz bo trzeba z tobą chodzic :D

A może ta świnia chciała dopić mojego drinka hahaha :D Wiedział że go strzele w pysk ale że połowa Martini została...

Mnie raz kolega zapytał "wydoisz mi mała?" Obleśny był nic mu nie zrobiłam :o

Ogarnijcie się dziewczyny ! Goście zagadli troche za prosto , ale po co ma ładować na dobre drinki w Ciebie jak w fajnym przytulnum lokalu wypije sobie i bankowo zarucha laske 100 razy lepszą od Ciebie za 200 zł ! Więc co Ty się dziwsz ze wyskoczył z pytaniem

Na pewno go prowokowałaś :classic_cool: >> Laski, opamiętajcie sie, przecież nawet jak będę miała cycki na wierzchu nie znaczy to że robię loda wszystkim gościom Cycki na wierzchu to znak rozpoznawczy, ze ciągniesz. Mimo iż nie wszystkim, to nie zaszkodzi spróbować. A nóż akurat mi chapniesz ;) >> To tak jak z gwałtem, zawsze wmawia się tym biednym dziewczynom, że to ich wina Nie zawsze, ale zdarza się, że tak jest. >> Obleśny był nic mu nie zrobiłam Ale jakby ładnie poprosił, to byś zrobiła :)

uważąm ,że każda dziewczyna może prowkować faceta jak chce bo taka jest jej seksualość , może ubierać się wyzywająco nawet z cyckami na wierzchu.Może byc w okoliczej opini uwaqżana za cichodajkę ale to nieusprawiedliwia w żadnym wypadku faceta ktory ją z tego powodu bzyka bez jej zgody TO JEST GWAŁT i powinien byc bardzo surowo karany

Gość Aggusia19
kiedys ide przez korytarz w szkole i słysze ale cipa !! daj numer. zignorowałam to. Albo ktos dzwoni do mnie i mowi czesc słyszalem ze fajna dupa z cieie chciałbym zebys mi pociagła ,byłam w szoku. Meskie rozumowanie jest takie tepe

Gość rudypl
ze by nie wyjechal z takim tekstem do ciebie to cos by było z tego pewnie

Gość majowaaa ...
bylam na spacerze w parku z moimi siostrzencami (3 latka i 1,5roku), na lawkach siedziela grupka wagarowiczow z pobliskiego technikum i wolali do mnie "hej mala chcesz tatusia "

Gość bla bla bla bla bla
piszecie, że takieście cnotliwe, niedostępne i nie takie łatwe. Faktem jest, że wystarczyłoby was zabrać do drogiej restauracji, przewieźć Porsche po centrum miasta i same przyssałybyście sie do kootasa, nawet bez specjalnej zachęty. I to nie jedna na dziesięć, tylko 9/10. Tak, tak...wieeeem że to nieprawda ;) hehehe

Gość bizonek
oj oj widze ze "samce myslacxe tylko o jednym" coraz szybciej sie rozmnazaja i jest ich coraz wiecej i wiecej...Ech no coz ktos tu chyba zapomnial ze nie liczy sie tylko wyglad i krotkie spodniczki^^ jakby co 13503979