Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladowa chwila

jaki krem pod oczy dla 23 latki?

Polecane posty

Gość czekoladowa chwila

moje problemy to podkrazone oczy( czasami wygladam tak jakbym tuszu nie domyla:/) i widoczne z bliska zmarszczki

Gość ee tamm
ja smaruje wydzieliną z nosa,,efekt skura elastyczna i napreżona polecam.Naturalny kosmetyk beż żadnej chemii

Gość ee tamm
polecam goraco

Gość czekoladowa chwila
a cos tanszego niz vichy?

Gość ja ostatnio
kupilam sobie z ziaji taki czerwony i porazka jak nic bo oczy strasznie lzawia po nim

Gość ja ostatnio
potem mi oczka spuchły i rano nic nie widziałam myślałam ze oszaleje biegałam po całym domu i wietrzyłam powieki

Gość ja ostatnio
nie spuchly bo nie nakladalam na powieki ?!!:| lol nie udal Ci sie ten dowcip podszywie jak cos piszesz to pomysl

Gość ja ostatnio
no dobra moze nałozyłam go troche na powieki ale przeciez smarowałam nim całe oczy tak było napisane

Krem dobieraj przede wszystkim do potrzeb skóry nie do wieku..Na sińce dobrze działają kremy z kofeiną w składzie..Poszukaj w sklepie-jakieś Dax Cosmetics-sa niezłe..czy innych polskich firm (dobre są też Nivea Dna i Garnier Nutridermist)-Zawsze mozesz zaopatrzyć sie w lepsze kremy-na Allegro w formie próbek...

Gość co myślicie
tylko gile z nosa

ja mam zwykly krem z apteki po doczy ze swietlikiem za 6 zloty jest dla mnie rewelacyjny bo mam ten sam rpoblem co ty i tez mam 23 lata

Gość anaaaa

Bardzo fajny krem, wysoko oceniany https://e-naturalne.pl/pl/p/Multi-Repair-Eye-Cream-intensywnie-regenerujacy-krem-pod-oczy-kofeina%2C-ceramidy%2C-kwas-ksymenowy/1159. Jak chodzisz na lifting, czy na odmładzanie ogólnie do salonu medycyny estetycznej to ten krem bardzo podobnie działa. Dość silne właściwości dla poprawy krążenia. Aż czujesz, że w skórę coś wnika faktycznie. Trudno to wyjaśnić. Krem recenzuje się dość często na kanałach YouTube związanych z medycyną estetyczną, więc warto sobie doczytać, zobaczyć. Dla mnie duże objawienie i mam nadzieję, że składu długo nie zmienią.