Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blaanka

Panowie prosze o rade...

Polecane posty

Gość Blaanka

Już długo współżyje z facetem, gdy robie mu loda no obserwuje ze mu sie to podoba i ogolnie nie narzeka..czasami jak za długo pieszcze główke to zwraca mi uwage zebym przestala. Woem ze to jest bardzo wrazliwe stad pytania: 1. czy to was boli? 2. jak byscie chcieli by was pieszczono w tym miescu? 3. jakie macie doswiadczenia z gry westepnej oprocz samych pieszczot...rekwizyty i pomoce etc..( smietane i kostke lodu zaliczylam) nie robicie sobie prosze jaj czekam na powazne odpowiedzi..drogie Panie jesli macie z ta gra wstepna jakies mile i ciekawe doświadczenia również sie podzielcie..pozdrawiam

Gość pewnie haczysz kłami
to go boli

Gość Blaanka
właśnie nie..on mi zwraca jak za dlugo pieszcze językiem ..albo gdy ssam..

Gość Purpurowa Łza
blanka- moze ma wrazliwą głowkę, spotkałam jednego Pana ktory prosił o niedotykanie głowki wogole- bo jak twierdził go boli. Moze jednak robisz mu ZA dobrze i nie chce za wczesnie skonczyc..

Gość ejejejejeje
no tak, jak zwykle...latwiej spytac na glupim forum niz samego zainteresowanego :D

Gość to zależy
niektórzy wolą "mocne ssanie" i ruchy a niektórzy nie - ja należę do tej drugiej grupy i tak, to może oznaczać, że go boli i tak naprawdę trochę stresuje, bo widzi, że Ty się starasz... spróbuj delikatniej i powoli, samym językiem - ogólnie trochę zmieniać i urozmaicać i przede wszystkim bawić się tym, żeby czuł, że mu dajesz czas i że to dla Ciebie nie jest poświęcenie tylko przyjemność - i będzie super :)

Gość Blaanka
no dziekuje bardzo...tak wlasnie robie..bardzo krotko pieszcze po czym to mijesce opuszczam i zajmuje sie innym;)