Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Porada Do Konkretnych Kobiet

Pytanie Mistrza do konkretnych Kobiet dziewczyn

Polecane posty

Gość Porada Do Konkretnych Kobiet

Yo Dziewczyny i kobiety mam bardzo poważne pytanie do was mam nadzieje że odpowiecie na nie szczerze!!!! Gdy widzicie że cos sie nie układa w związku a wasz były facet w tym samym czasie by to naprawić kupuje wam kwiatki prezenty dzwoni po dużo razy chce rozmawiac o waszym związku przeprasza mówi że sie zmieni prosi o jeszcze jedną szanse zwierza wam sie mówi że was kocha jest jeszcze lepszy i milszy dla was chce wszystko naprawić wręcz błaga was abyscie zostały z nim po prostu pokazuje wam że macie nad nim totalnom kontrole i jest na wasze skiwniecie palca i zrobi wszystko tylko zostancie z nim!!! tym samym jeszcze bardziej pokazuje wam cechy po których zraża was do siebie jeszcze bardziej swiadomie czy nie niewiem????? ale chodzi mi oto tu moje zapytanie dlaczego chcecie z nim zerwac z tych powodów jeszcze bardziej i co oczekujecie od niego jakich zmian nie tych co tu napisalem co może jeszcze zrobić jak na was zadziałać co byscie od niego chciały jak jest serio przystojny??? mam jeszcze jedno pytanko ale to moze na e mail sie zapytam od wybranki

Gość sonka154
A co jesli facet nie moze zdecydowac miedzy toba a trawa? DUPEK!

Gość KTO MA DZISIAJ URODZINY
tak jak napisales zachowuja sie cioty a nie prawdziwi faceci jak facet prosi blaga i jeszcze raz prosi to jest mieczak lepiej sie nie odzywac i poszukac innej i wzbudzic w niej zazdrosc

Gość nie przesadzaj ale
pokaz, ze zmieniles, to co jej nie odpowiadalo!!!

Gość nie przesadzaj ale
i jeszcze jedno: jak jej calkiem przeszlo, to nic nie zadziala!

Gość sonka154
to zalezy od tego, czy naprawde chce sie zmienic. bo jesli pierdoli o tym, ze chce, a dalej postepuje jak postepowal, to nalezy mu sie kop w dupe. a panna powinna sobie znalezc takiego, ktoremu bedzie mogla po prostu zaufac!

Gość Miszczu...
ale o so Ci chodzi? nie wiem jak wy ja mam kłopot z doczytaniem :)

Gość sonka154
dodam jeszcze, ze sama jestem z takim, ktory przedklada mnie ponad marihuane. powiedzialam mu juz, ze chce kompromisu- niech pali gdy mnie nie ma, gdy jest ze swymi kolegami. ale on chce jeszcze wiecej i jeszcze troche. wiec sama zadaje sobie pytanie- czy to jest dobre dla mnie? nie, to nie jest dobre dla mnie. wiec kopne tego pajaca w dupe i znajde sobie kogos, kto dotrzymuje obietnic, bo marnowanie sobie czasu z takimi jak ty, nie ma sensu.

Gość wprawdzie nie jestem facetem
>co może jeszcze zrobić jak na was zadziałać co byscie od niego chciały jak jest serio przystojny??? i co z tego ze przystojny jak ma w glowie nie poukladane :p

Gość sonka154
dokladnie- co z tego, ze przystojny??? moj tez przystojny, a glupi jak koza!

Gość Mistrz Sie Radzi
Jak nie wiesz o co chodzi to wez sie kur. dowiedz jestes zbyt glupi zeby to zrozumiec!!!!a laske mozna wzniecioc na nowo totalnym brakiem zainteresowania ale nie o to mi chodzilo chce sie zapytac o podstawową ceche którą powinien okazac nie zaleznosc!!!

Gość nie przesadzaj ale
powinienes jej pokazac, ze zminiles ta cehce u siebie, ktora jej nieodpowiadala!!! ale po Twojej ostatniej odpowiedzi, to smiem twierdzic, ze bedzie ciezko:-O

Gość Mistrz Sie Radzi
nie chodzilo mi o totalny brak zainteresowania tylko o obrocenie calej sytuacji na moją korzysc czyli uswiadomienie jej ze to ona mnie kocha a nie ja ją!!!! Ale powracając do tematu to mam prośbe żeby osoby które po prostu go nie rozumieja i nie wiedza o co chodz nie wypowiadały sie!!! i chce konkretnych odpowiedzi!!!!!

Gość sonka 154
jak dal mnie to jestes chlopcze dziecinny. nie zdziwie sie, gdy napiszesz, ze masz 15 lat. zrozum, moze ona cie juz nie kocha? zostaw ja w spokoju, albo badz lojalny. ale jak widze dla ciebie najwazniejsze jest stanie przed lustrem. dorosnij- to juz pierwszy krok do zrozumienia, czym jest zwiazek z kobieta!

Gość Mistrz Sie Radzi
nie niemam 15 lat mam 23 a sonia mnie prowokuje!!!!prosilem zeby nie zawierac nie potrzebnie głosu!!!!wiem dobrze ze to co napisalem was odpycha ja tego nie robie nigdy w zyciu lasce zadnej nie kupie kwiatka ale wy najwyrazniej nie rozumiecie mojego pytania!!!

Gość sonka 154
nie kupisz zadnej lasce kwiatka? hahaha, wiedzialam, ze masz tylko 23 lata.