Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Juz jestem wolna !!!

Polecane posty

Toż to jak w rodzinie ;) dziki..policz ile nas tu jest kobiet i określ się czy dajesz radę :classic_cool: bo wiesz....siuksy w cenie :P

żona widzisz czym grozi ogólnopolska kampania reklamowa dzikośći?:D:D:D to kiedy mozna wpaść??:P

Ryjesz...ryjesz...ma nadzieję, że i mięsnie odpowiednio silne będą A wiesz...dzis się zastanwiam nad dzikim azjatą - czy jest to możliwe ? :)

Może sie jakis gdzieś uchował za chińskim murem :P Tylko oni maja zepsute zęby :o i takie dziwne rzeczy jedzą...bleee...:o Aaaa..jeszcze podobno maja mikroskopijne fiutki 😭

a mnie nadal kręcą indiańcy :P no i dzikus żony ;)

no widzisz jedni to nawet proszą się aby ich ładnie podszywano :D:D to tak jakbys juz miala własny fanklub ;) :D:D:D

żona ty to się mnie spodziewaj ;) i nie ma to ze się nie podzielisz ;)

v33...marna to dla mnie nobilitacją :o jeszcze gdyby ten ktos pisał nie wiem...mądrze, głupio, powaznie, smiesznie to OK ale jeżeli mają to byc jakies obraźliwe teksty to jakos mnie to mniej bawi :o

nie martw się stali bywalcy wiedzą gdzie podszywy :D:D zalazłas komus za skórę :):)

czyli taiego jednego dzikusa jak nas trzy nie ma ani jednego?:P Warkocz tak kosmicznie az się iskry posypią ;)

pokreiłam takich dwóch jak nas trzech .... :P to emocje jak pomyslę o takim dzikim ;)

narazie nie mogę :( Znów góra papierów, ale jak tylko sie odkopie to przyjdę na dzikich chłopów ;) Tak, że jednego dzikiego dla mnie poproszę :)

.zona faceci to o takich fantazjują ale jak taką na drodze zobaczą to drą zelówy az się dymi ;)

Dzień dobry dzikim paniom :). Ja się mogę dostosować jeśli potrzeba :) Zestaw do makijażu na murzyna albo indiana mam :D, pióra jakieś się znajdą, skórę z dzikiego kota podwórkowca się ściągnie aby się przepasać :). No i "szetland" na klacie jakiś jest :D