Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasssiczek

chcę przytyć!

Polecane posty

Gość kasssiczek

ale nie mogę:( Pije białko z Multipowera na przyrost masy,ale wydaje mi sie,ze jeszcze po nich schudłam :( macie jakies sposoby?

Gość milianna
bita smietana, z lodami, z galaretką z sałatką owocową ;) ja na niej przytyłam 12kg zawsze wazyłam 45kg a przy 170 wygladałam jak szkieletor teraz mam 58 i czuje sie dobrze i zdrowo wygladam choc lekarze i tak jak na mnie patrza mówia wciaz "ale pani jest chuda, odchudza się pani?" :( ciekawe co by mowili jak by mnie widzieli wczesniej

Gość kasssiczek
To jA MAM TAK SAMO! Mam 173 wzrostu i waze 53 kg :( Wygladam naprawde szczupło-na szczescie mam tylek-jedyna oznaka,ze sie nie odchudzam,bo wtedy mialabym płaski. Tak wiec u mnie jest jeszcze ten problem,ze ja mam CHRONICZNY BRAK APETYTU-WCISKAM WSZYSTKO W SIEBIE! Dzieki za rade.Pozdrawiam

Gość milianna
no ja iałam to samo, a tylko czekolade musiałam zjesc codziennie przynajmniej jedna tabliczke ;) ale tak to mogłam nie jesc całymi dniami, to przyzwyczajenie żołądka, ale jak jusz zaczełam jeśc a lubie dobre jedzonko to już brzuszek się rozepchał i teraz wcinam i śniadanie rano i duży obiad po południu ;) dlatego 12 kg mi przybyło

Gość LEJLAAAAA
A W ILE LAT PRZYBYLO CI TE 12 KILO.