Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mały siuraczek

Charakterystyka podszywacza!

Polecane posty

Kobieta podszywacz - szara, biedna myszka, chociaż dla niej wydaje się, że jest przebojową i lubianą kobietą. Mąż lub chłopak (jesli takiego posiada) udaje zakochanego. W rzeczywistości ma kochankę. Jeżeli nie jest zagubioną małolatą, to napewno udaje przedsiębiorczą i samodzielną kobietę. Jednak każdy widzi u niej objawy psychicznego skrzywienia. Niestety ona niezdaje sobie z tego sprawy. Wygląd nie zdradza jej samotności i choroby, przeciwnie - jest nienagannie i modnie ubrana. Używa dobrych perfum. Jest zadbana. To tylko fasada, w środku próchno. Jest na skraju załamania nerwowego, a internet i kontakt z podobnymi osobami utrzymują ja przez dłuzszy czas w stabilności psychicznej. Może w tym tkwić od kilku do kilkunastu lat zanim polegnie.

Gość a ja myśle
Charakterystyka kolegue: a) urojenia b) nasilone omamy c) niespójność lub znaczne rozluźnienie skojarzeń d) zachowanie katatoniczne e) płytki lub wyraźnie niedostosowany afekt 2. dziwaczne urojenia 3. nasilone omamy w postaci głosów komentujących lub dyskutujących B. obniżenie poziomu funkcjonowania społecznego poniżej poziomu wyjściowego

do tego pochodzi z zabitej dechami zatęchłej wsi...a rodzice dopiero co założyli internet w chlewni i dlatego w przerwach miedzy oporządzaniem świn ma czas na pisanie debilizmów

Gość buahahahahahahahahahahahaha
:D:D:D:D:D

A ja lubię podszywaczy :D Są jeszcze na szczęście na tym świecie ludzie z poczuciem humoru :D Sama jak widzę ewidentnie bzdurny post to się podszywam, a ni chuja nie pasuję do twojej charakterystyki ;)

Gość Apikxel
Z natchnionym wyrazem krocza podczołguję się ostrożnie pod sklep spożywczo-przemysłowy w Pajęcznie i zalegam niedaleko wejścia, wygrzewając się w słońcu niczym zdegenerowany krokodyl nilowy z wykształceniem licencjackim :classic_cool:

Gość Kolegułe
Hej przygłupi podszywacze zapraszam do rozmowy.

Gość Listonosz
Jestem durnym podszywaczem i nudzę się.

Gość olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal