Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Pretensja

Pológ a solarium

Polecane posty

Piec tyg temu urodzilam corke.Karmie ja piersia.Czy moge isc na solarium.Wiem ze jezeli chodzi o karmienie,to moge,pokarmu nie strace ale czy nie jest za wczesnie?Krwawienia juz nie mam,boje sie tylko czy nie dostane jakichs plam w skutek burzy hormonow.Zalezy mi na tym zeby sie opalic bo ide na wesele niebawem.Poradzcie mi :)

Gość fiorella z telenoweli peruwian
a nie mozesz uzyc samoopalacza lub isc na pryskanie ciala samoopalaczem pod cisnieniem??? to pryskanie to swietna sprawa, nie ma plam jak po samoopalaczu, skora wyglada swietnie, taka nawilzona i gladka. moze to bedzie lepsze???

Samoopalacza nie chce stosowac,bo boje sie ze bede miala plamy itp.Myslalam nad balsamem,ktory brazowi skore ale jak ja bede wygladac skoro nie bede tym balsamem smarowac twarzy?Szyja bedzie brazowa a twarz blada.

Gość a dlaczego twarzy nie
posmarujesz?

Gość boze a ja mam
ja stosuje na twarz samoopalacz loreala,ana cialo balsam brazujacy z kofeina na cellulit tez loreala.wyglada tojak po solarium .tylko szyje trzeba smarowac tez balsamem,a nie samoopalaczem

Gość nijidksndbjs
ja bylam 2 tyg po i nic sie nie stalo wiec spokojnie mozesz isc

Gość aniania***ie
kilka lat temu prowadzilam solarium,i bedac swiezo upieczona mama smazylam sie do woli,jesli karmisz piersia musisz miec w pogotowiu waciki,zeby zahamowac w pore palcami wyplywajacy pokarm...to mi sie zdazalo bardzo czesto pod wplywem ciepla:)

spokojniepo 5 tyg mozesz isc na solar , ja byłam u gina na kontroli własnie po 5 tyg od porodu i powiedział ze żadnych przeciwwskazań nie widzi... tylko weź ze soba waciki bo może cie spotkac mleczna fontanna, hehe. dodam ze żadnych plam nie miałam

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin