Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _la_novia_

kwiaty na salę

Polecane posty

Gość _la_novia_

Cześć wszystkim:) Proszę o radę bo nie mogę się zdecydować:) Moja sala prezentuje się tak: http://www.restauracja-amadeus.pl/index.php?p0=11&p1=20 jakimi kwiatami mogę ją przyozdobić? Mysłałam o kremowych frezyjkach, które wielbię, albo białe lilie, albo tulipanki... :) bukieciki muszą być niewysokie by nie zasłaniały widoków gościom i zgrane z wnętrzem, tj jakieś klasyczne - myślę. szkoda, że tu nie można wklejać zdjęć gdyż podzieliłabym się z wami moimi zbiorami... pozdrawiam

Gość goodmorning
juz o to samo sie pytalas. pamietam, bo ta sale juz pokazywalas

Gość _la_novia_
HEJ:) owszem masz rację, było to jakiś czas temu...:) wtedy sugerowałyście herbaciane róże i białe lilie, z tymże ja nadal nie wiem, jestem w kropce, strasznie dużo rzeczy mi się podoba i nie umiem się zdecydować. Póki co skłaniam się ku frezjom. a bukiet bez wątpienia chce mieć z tych samych kwiatów, które będą na sali i w kościele.

kremowe kwiatki mogą być, ale nie same bo się \"zleją\" z otoczeniem, połączyć możesz kremowe z jakimiś wyraźniejszymi , zywszymi kolorami. Najlepiej takimi jakie będziesz mieć w wiązance