Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ole ole oleuuuaaaeee

dwoniłem dziś do kogoś a telefon odebrała obca osoba

Polecane posty

jak to możliwe? dzwoniłem na numer osoby siedzącej obok mnie, żeby udowodnić jej że nie kłamię. odebrała telefon nieznana mi osoba

Gość jeden z cudow Tuska

no serio mówie, mieliście kiedyś taki przypadek?

Ja miałam.Okazało się,że miałam źle wpisany nr.w telefonie.Trwało to dosyć długo(jak dzwoniłam nikt nie odbierał,przyjmowane były tylko SMS-y).Wreszcie ktoś się wkurzyl i przysłał mi wiadomość,żebym sprawdziła nr.telefonu.No i,okazało się,że jedna cyferka byla niewłaściwa.W notesie miałam dobrze,przy wprowadzaniu do telefonu,pomyliłam się.:D Klika razy miałam telefony,które miały być do kogos innego,tzw.pomyłki.

dobra, rozumiem twój przypadek, ale mój był taki, że ja miałem wpisany numer PRAWIDłOWY dopiero po kilku próbach odezwał się telefon znajomej

a na początku odezwał się ...wiecie kto ? Ten ojciec prowadzący, co to do niego ktoś powiedział słynne 3 słowa

Może tzw.centrala źle łączyła?Najważniejsze,że jest już wszystko w porządku,prawda?:)

Gość sdftger
ale lol

no zobaczymy jak dalej będzie:) aczkolwiek jest to dla mnie troche niezrozumiałe

Gość AnusiaAnusia
ja miałam lepszy nr kiedys :o siedziałam z kumpelą i nagle zaczął jej telefon dzwonić i... pokazało że to ja dzwonię :o a mój telefon leżał za mną :o kilka godzin później sytuacja się powtórzyła jak szlyśmy, wtedy telefon miałam w zamkniętej kieszeni :o innym razem zaczął dzwonić mój telefon i wyświetliło, że dzwoni mój chłopak, a on...siedział koło mnie w samochodzie :o a telefon w kieszeni.......................................

Ja kiedyś próbowałam dodzwonić się do mojej mamy. Za każdym razem odbierała jakaś inna kobitka. Nr znałam na pamięć, dzwoniłam również z innego telefonu, z podobnym skutkiem. Okazało się, że moja zdolna rodzicielka niechcący włączyła przekierowanie wszystkich rozmów na cudzy nr:)Dopiero po tygodniu się zorientowała

Gość innisss
ja mialam to samo stalam z mama na cmentarzu nad grobem babci i nagle zadzwonil mamy telefon, wyswietlal sie moj numer a ja tel mialam w torbie i nic nie bylo wcisniete sprawdzilam, szkoda ze nie odebrala ciekawe co by sie stalo??? pozniej sie smialysmy ze babcia chce sie skontaktowac :)

(mówimy oczywiście o komórkach) w jakiej sieci macie telefony?

Gość Ja miałam i wierze Ci
wszystko dzialo sie w tak taku - dzownilam do ery (abonament)

Gość AnusiaAnusia
plus

Ja bylam w Plusie,a teraz jestem w Erze.:) Mnie się nie zdarzały takie rzeczy jak Wam.