Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia _-__

dziewica ??????

Polecane posty

Gość misia _-__

mam mały problem nie jestem dziewica a chodze z chłopakiem (turkiem) w ich kraju kobiety musza byc dziewicami az do slubu !! mysle ze bedzie stanowiło to wielki problem ;( szukam kogos kto ma podobna sytuacje lub miał tak ?????? prosze piszcie ;|

Gość miszczowska rada
wsadź sobie do pochwy kebaba - twój beżowy zacznie go zaraz wyjadać i wtedy mu powiesz że przerwał błonę

Gość mała_cipka
Turcy do brudasyyyyyyyyy o fujjjj....... a tak na marginesie to chyba jego cała rodzina i znajomi nie będę ci w cipke zaglądać czy masz tam błone czy nie?! hehe

Gość misia _-__
moze i was to zdziwi ale nie kazdy człowiek jest taki sam jestem z nim 6 miesiecy i jest super ;) znam o wiele gorszych polaków nic nie zalezy od kraju pochodzenia tylko od rozumu i charakteru

Gość Captain Anarchy
Po ślubie twój Turczyn zaprzęgnie cie do sprzatania, smarzenia kebabów i rodzenia mu wielkonosych dzieci i szycia na drutach wełnianych swetrów we wzorki, a wszelkie próby sprzeciwu bedą się kończyć laniem po twarzy.

Gość misia _-__
brudasy ty chyba nie wiesz co mówisz !!!!!!!!!!!! mała_cipka

Gość misia _-__
no nie wierze mysłam ze jest tutaj ktos normalny ale raczej nie !!! c

Gość misia _-__
dziadzi sama spierdaj !!!!!!!!! masz sieczke zamiast mózgu dziewczyno !!1

oj..misia...misia...jak ty mało jeszcze wiesz i jaka naiwna jestes jak dziecko we mgle :o pogoń pastucha niech kozy u siebie pasie

Gość misia _-__
znam chyba lepiej zycie niz ;P

Gość mała_cipka
przykro mi ale wiem.... byłam pewnien czas w Anglii gdzie Turków jest naprawde duzo w niektórych miejscach i strasznie sie rozczarowałam. Sprawiaja wrażenie ludzi w porzadku ale sa po prostu ochydni pod względem higieny. to jest obrzydliwe.... fuuu i nie obrażam teraz Twojego faceta tylko wystawiam zupełnie obiektywna opinię. duzo ludzi uważa tak samo jak ja. a co Twojej cnoty no to przeciez nikt Ci tam nie bedfzie patrzył prawda? nawet on jeżeli to ma być czystośc do slubu?! no więc w czym problem? zreszta ksoro sie kochacie mentalnie to powinniście byc ze soba szczerzy a on powinien Ci zaakceptować taką jaką jesteś.... czyż nie??

głupia krowo: ten turek uczył sie jebania na kozach i owcach i tak samo ciebie bedzie traktował!!!

kochana czy ty wogole wiesz cokolwiek na temat jego religi itd? Sadze ze nie a wiesz co jest najgorsze ze opisujesz swoją przygode tak pieknie i ladnie a ja calkiem niedawno ogladalam reportaz o kobietach polkach i mężach turkach i wiesz co pewien Ahmed mieszkal kilka lat w Polsce tu poznal zone chodzili razem na studiach i dalej mieszkali kilka lat tutaj w kraju i bylo pieknie a po 11 latach małżenstwa ona pojechala do niego i wiesz co.... najwazniejsze mieszkaly z nim siostry, bracia matka ojciec i dwie żony. A ona tam robila za sprzataczke i pomywaczke potem wrocili do polski on mowil ze u nich taka tradycja ze przeprasza blablabla a potem wyjechal z dzieckiem tam sam i juz nie wrocil. Wszystkie te baby byly bite ponizane i gwalcone przez braci itd takze zastanow sie dwa razy za nim cos zrobisz.

Gość misia _-__
mała_cipka no nikt nie bedzie mi patrzał ale ten wieczór jest 1 dzien przed slubem i na przescieradle musi byc krew ;( jego rodzina musi to zobaczyc ;(

Gość Captain Anarchy
A ja mieszkałem przez jakiś czas na Kreuzbergu w Berlinie, gdzie Turasy stanowią wiekszość i stwierdzam jedno: to dzicz jebana, która zyje w brudzie. Tylko przepychają się między soba na ulicach, traktuja swoje kobiety jak smieci (nie raz widziałem jak jakiś kebab wypłacił swojej żonie z liścia, bo powiedziała coś nie po jego mysli - wiedz więc co cię może czekać). W dodatku wszyscy mają wąsy, łażą obwieszeni sztucznym złotem. Non stop pomykają w spodniach w kant, sandałach i swetrach, nawet w środku lata. I oczywiście wiekszośc ni chuja nie potrafi się dogadac w innym języku niż turecki. Prymitywy i tyle

Gość misia _-__
dawno juz podjełam decyzje i jej nie zmienie ze nawet jesli bedziemy razem nigdy tam nie pojade albo tutaj w polsce alebo wcale

Ale misia powie....nieeeeeeeeeeeee mój Ahmed jest inny, onie jest taki, on mnie kocha i tak by nigdy nie zrobil ;) My bedziemy mieszka w Po i szczęsliwie jak w basni 1001 nocy ;0 Azobudzisz się z reka w nocniku w przegranym życiu :o

Gość misia _-__
on jest turkeim ale urodził sie w bułgari zna 3 jezyki polski bułgarski i turecki jego rodzina mieszka w bułgarii i nie tam takiej tradycji ze mozna miec 10 zon tylko jedna !!!!!!!!!!!!

Gość misia _-__
warkocz komety to forum jest po to zeby pomagac ludzia doradzic jesli jest trudna sytuacja ja nie chce zebys potepiał moje zachowanie a kulture on ma jak polak tutaj dorastał jest tu 12 lat !!

Gość mała_cipka
to zmontujecie razem coś żeby na tym przescieradle była krew i spokój:D

Gość becker
dziwny naród ci Turcy. Naprawde. Lepiej sie mocno zastanów dziewczyno. Wiem to nie z opowiadań na kafeterii (ani z żadnych innych). Teraz jest pewnie fajnie i w ogóle. Tylko wyjdz za niego, to zobaczysz co sie stanie. Jesli sie jeszcze dowie, że już z kimś spałaś, to bedziesz miała na głowie nie tylko jego, ale cały jego klan.

Gość misia _-__
jest mułzumaninem krew z błony dziwczej nie tylko u nich tak jest mam np. kolege który jest armenem u nich tez tak jest !!!! ma religie taka jak my !!

Gość jiotaksa
Powiedz mu i tyle. Jeśli jest normalny to zrozumie. Jeśli nie zrozumie to trudno - związku nie można opierać na kłamstwie. A z tą krwią na prześcieradle - jeśli to nie żart - to najwyżej przetniesz sobie palca czy cos ;) Rodzica nie musi wiedzieć, on zdecydowanie tak.

Gość misia _-__
on wie ze nie jestem dzewica ale mnie przeraza jego rodzina jak sie dowiedza :(

A jakiej oczekujesz w tym temacie pomocy ? Bysmy powiedzieli o jak super, jak swietnie, napewno będziecie szczesliwi a wasz eżycie będzie piękniejsze od marzeń ;) NIE...tak nie będzie ! Bo Ahmed...pozostanie Agmedem + jego cała capia rodzina + kebab :D

Gość zapomiałaś napisać że
twój turek ch.uja ma jak ogórek kiszony