Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna krk D

cipki u drobnej a większej panny

Polecane posty

Gość anna krk D

mam pytanie...jestyem drobna i niewysoka dziewczyna...moj afcet mowi ze mam malutka pipke i w srodku równiez... mial porównanie bo wczesniej mial dziewczyne wiekszyuch gabarytów(ona 174 cm ja 164 cm)... i byla wieksza z zewnatrz jej pipka i wewnatrz..to prawda??? mial ktos doswiadczenia podobne? pytam facetów.

Gość ks. Tomasz
w przypadku chłopięcych odbytów nie ma takiej zależności. Jak jest z cipkami to nie wiem, nie interesuje mnie to :)

ja mam 177 a moj byly mowil mi zawsze ze jestem niesamowicie ciasna(najciasniejsza a przede mna sypial z :O....no niestety wieloma) zreszta wzrost nie ma nic do rozmiarow cipek,stop itd-nie wiem czy tego nie wiecie/rozumiecie czy chcecie wkurzyc innych/dowartosciowac sie przez takie topiki

Gość no nie kolejny temat
z przekazem" bo mój chłopak mówi mi że mam ciasną"

Gość gość
Kurde...topik jest tak krtetyński, że mysle juz 3 minety nad jakims kretyńskim postem, ale nic mi nie przychodzi do głowy:o:(😭

Gość gość
Wymyśliłam cos kretyńskiego :classic_cool:Mam 156 cm wzrostu, a mój facet na moja pipkę mówi rozklapiocha:(😭. Jakl to możliwe w obliczu teorii o wprost proporcjonalnej zależności wzrostu do średnicy pipek żeńskich?:(

Gość Odpowiemmmmm
Wzrost, waga, wielkość ( otyłość) nie ma nic do rzeczy :P

poslodzic Ci chciał i z braku laku wymyślił taki kretyński komplement bardzo mozliwe że wręcz skłamał a ty masz wiadro

ja slyszalam teorie ze wlasnie te szczuplejsze sa wieksze...a te o wiekszych gabarytach moze nie mniejsze ale krotsze...szczuplejsze podobno sa glebokie....

Anka.....ja cwicze z ta piescia od sierpnia...i nijak mi nie wchodzi ...ani z rozgrzewka ani tymbardziej bez...a podobno sie mowi ze jak sie popiesci to sie zmiesci - nieprawda!

Gość jamjest
nie ma żadnej reguły dotyczy to i cipek i dupek śa dziewczyny małe ale pojemne jak fiat multipla a są wysokie i ciasne, grube i chude też nie ma znaczenia, aha i przebieg też tak średnio śa luźne 17 zaraz po rozdziewiczeniu

Gość Mały siurak
To prawda, że szczuplejsze są głebsze i bardziej rozklepane.

Gość Kompaniero
Generalnie to debil jesteś.