Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana snamiii

KTO Z WAS UMIE ODCZYWYWAC SNY ??BOZE PŁaCZE BO SNILO MI SIE COS STRASZNEGO..

Polecane posty

Gość załamana snamiii

przedwczoraj snilo mi sie ze weszlam do stajni i ciele z flakami lezalo wybebeszone a obok dwie male jagniątka nowo narodzone a potem ja leze na łozku i trzymam dziecko male na rękach.. dzis w nocy snilo mi sie cos gorszego..ksiadz chodzil z tacą a ja stalam na cmentarzu i opieralam sie o grób jakis a on szeptal ze chce pieniadze na tace a ja wysypalam i same drobne byly i tylko 2 zlote wyciagnelam ..boje sie ..straszne sny..:(

Gość załamana snamiii
drugio straszny bo jak sie snije cmentarz to masakra a mi sie snilo ze pelno ludzi stalo na tym cmentarzu itd..boje sie.. fakt faktem ze maja nam sie owce kocić ale nie wiem czy to dlatego te sny,..bo ja hoduje owce.

Gość załamana snamiii
moze ktos cos wie jeszcze?

Gość cccccccccccccccccccccccc
moja babcia twierdziła że jka śnią się konie to oznacza gości.mi zawsze się to sprawdza

Gość wierszoklepek
ale babcia o innych "koniach" mówiła zapewne :) I goście też niekoniecznie tylko do domu wchodzili :D

z tymi końmi to jest coś na rzeczy.ja też słyszałam .także gości się spodziewaj.

Gość nadia***
sory ,ze pytam ale czy masz ostatnio jakies klopoty?mysle o trudnych decyzjach lub czyms co dzieje sie w Twoim zyciu i nie bardzo ci odpowiada.moze sie czyms martwisz.moge ci pomoc .znam sie na psychologi snu.

Gość mam klopoty włąsnie wielkie
ale nie powiem o nich tutaj ..

Gość nadia***
rozumiem.tresc snow wskazuje na problemy.przestaniesz snic te koszmary jak problem uda sie rozwiazac.nie moge wiecej tobie pomoc bo nie znam zrodla problemow.zajrze tu jeszcze jesli sie zdecydujesz .pamietaj nikt cie tu nie zna i nie widzi.

Może oglądałaś ostatnio jakiś horror alb ostało się coś w twoim życiu ...coś co mogło spowodować strach.zastanów się dobrze.

Może oglądałaś ostatnio jakiś horror alb ostało się coś w twoim życiu ...coś co mogło spowodować strach.zastanów się dobrze.

Gość dziecko ciele
wybebeszone flaki -oznaczją klopoty ale znajdziesz rozwiazanie i ulge w modlitwie poszukaj swego aniola ...pomoze