Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ml***

brunetki które stały sie blondynkami, POMOCY

Polecane posty

Gość ml***

przez dwa lata farbowałam sie na ciemny braz ktore w rzeczywistosci byly czrne.Teraz postanowiłam stac sie blondynka i bylam juz dwa razy u fryzjera ktory robil mi pasemka.Teraz aktualnie moje włosy na gorze sa blond a końcówki i to spore są rude.Juz mi sie odechciało tego blondu mam niewiadomo co na głowie.A moj naturalny kolor to ciemny blond.Wy tez tak długo sie meczylyscie z ta przemiana??

Gość niestety nie
prawdopodobnie masz kiepskiego fryzjera

Gość niestety nie
jesli ci zółkną włosy kup sobie płukanke lub specjalny szampon do wlosow rozjasnianych...on zniweluje te rudosci

Gość ml***
a jeśli teraz pofarbowałabym je na np czekoladowy brąz (juz nie na taki ciemny jak wczesniej)to czy pokryłoby mi ten ohydny blond i rudy???

Gość niestety nie
tak ale tam gdzie wlosy byly dekoloryzowane, czyli tam gdzie pasemkna farba bedzie sie splukiwala

Gość niestety nie
wystarczy powtorzyc farbowanie, jesli masz slabe wlosy a dekoloryzacja byla mocna z czasem moga sie tez wykruszac, nie widze twoich wlosow wiec ciezko powiedziec

Gość ml***
czyli co mam robic???co radzicie?a poza tym zle sie czuje w tym blondzie, qrcze ale żałuje.A tak poza tym to włosy mi nie żółkna one sa tak pofarbowane, na górze błond a reszta na dole rude bleee.Pozmozcie i doradzcie cos!Please

Gość niestety nie
ufarbuj :) bedzie dobrze..jesli zle sie czujesz to na twoim miejscu bym nie zwlekala, jesli farba lekko sie splucze po jakims czasie pofarbuj jescze raz dekoloryzowane wlosy sa bardzo wytrawione przez chemie :) sama farba mniej je niszczy

Gość ml***
qrcze pomozcie jaka farby to wszystko mi pokryje??Jakiej marki ???Przefarbowałabym je z checia tylko musze miec pewnosc ze farba pokryje wszystkie włosy

Gość ml***

Gość __________________**__________
wszystko zalezy od wlosow, moja kolezanka czesto zmienia kolor wlosow, po pasemkach najmocniejsza, najdrozsza, farba jej sie splukiwala z pasemek kup ierwsza lepsza, nikt ci nie doradzi...przeciez nie wiemy jakie masz wlosy, jaki kolor ci pasuje

Gość adcefghij
najlepiej sie zgol na łysego penisie z suli...

Gość adcefghij
ty jelopko

Gość ml***
ty qrwo z Trze....

Gość adcefghij
wlej do miski kreta i włóż tam głowę - pozbedziesz się problemu :-D