Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxx1986

Co ja mam robic?

Polecane posty

Gość xxxx1986

Ludzie pomozcie mi, bo nie mam pojecia co sie ze mna dzieje.Otóż, mam chlopaka z ktorym jestem od 4 lat bardzo go kocham i dlatego nie chce z nim sie rostac. A nawet jak bym chciala to i tak nie potrafie. MAm wybuchy zlości , które dotycza jego sosby.Mam wrażenie że w naszym zwiazku nic nie ma sensu, ale mimo to ciagle to ciagniemy. Kłocimy sie tak strasnie że nawet dochodzi do rekoczynów:(. Nie Ufam mu, ciagle go sprawdzam.mam dośc tego a mimo to go kocham. On nie jest żadnym babiarzem, nigdy nie dal mi powodu do zazrdości a mimo to boje sie go stracić i dlatego go tak spawdzam.Jak już wspomnialam jeśli dochodzi do gorszych klotni ja go uderze a on mi porzadnie odda. :( I wiem że to jest moja wina ze taki sie stał , bo to ja zawsze pierwsze go uderze, to ja pierwsza go wyzwe,a potem tego żaluje jak cholera.własnie dlatego nie daje se rady, nie potrafie sie opanować. nie potrawie nie wyzwac go ,nie uderzyc go kiedy czuje zlośc. Wiem ze jestem nie dobra dziwczyna ale ja pragne sie zmienić ale nie potrafie. on sam mowi ze powinnam sie leczyc czy cos takiego bo mam takie wybuchy zlości. Wkurza mnie to nawet że stoi on ze swoimi kumplami, wkurza mnie to że mowi że zaraz bedzie a zajmuje mu to 2 godziny, wkurza mnie to że zawsze sie spuzni, że lubi wypić, WSZYSTKO MNIE WKURZA:( chcialabym go na wlasnośc a tak nie moge :(.kocham go ;( Ciagle mi powtarza ze w koncu mnie rzuci. że juz oddawna o tym mysli, az mnie serce boli gdy tak mowi. Stał sie wulgarny , mowi że to ja storzyłam go takim potworem a najgorsze że ma razcje. tylko sie załamac. nie potrafie bez niego żyć.

Gość 65555555555555y56
zaburzenia emocjonalne!!zaburzenia charakteru probowałas, moze porozmamiac z psychologiem?w ogole wybrac sie do psychologa?albo sie jakos wyciszyc, nie wiem, joga, medytacja, pojsc do kosciołą pomodlic sie!!wyciszyc sie!

Gość 65555555555555y56
jestes?