Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasztanowy ludzik

nie wiem jak mam sobie poradzić

Polecane posty

Gość kasztanowy ludzik

jest mi strasznie przykro jak mój chłopak mówi że podobająmu sie fajne dupeczki, np.w reklamach itd. po co on mi to mówi?

Gość meggi111507
przecierz to nic zlego podobac mu sie moga nakwazniejsze zegy kochal tylko ciebie

moj tez tak mowi, ale mowi to specjalnie tylko po to zeby mnie zdenerwowac. Ja zaczełam teraz mowic ze mi sie podobaja faceci z reklam i on jest coraz bardziej zazdrosny:) moze ty tez powinnas tego sproobwac.

Gość kasztanowy ludzik
ja wiem że to niby nic takiego, ale to mnie strasznie boli, te dziewuchy są takie szczupłe i ładne, on zawsze miał szczupłe dziewczyny ja nie jestem gruba ale nie jestem też chudzinką. a mi potrafi przytknąć

Gość meggi111507
glowa do gory troche wiary w siebie albo poprostu powiedz mu ze ci sie nie podoba jak tak mowi

Gość kasztanowy ludzik
:), mówłam, to mói że to takie żarty, jakoś mne nie bawią:( ale przez to jest mi przykro, takie ukucie zazdrości. w sumie powinnam to olać. Ciekawe czy jemu byłoby milo gdybym tak mówiła

Gość powiedz ze Ci
przykro i zeby sie staral tak nie mowic, ale to normalne, przeciez Tobie tez pewnie podobaja sie niektorzy mezczyzni np. w reklamie;-)? Jak jest bardzo nachalny, to moze tez zacznij chwalic jakis tam facetow;-)

Gość kasztanowy ludzik
móie mi że mi przykro a on na to że wszystkim facetom podobają się laski, ja nie mówie mu że podoba mi sie ktoś inny. Dlaczego faceci są tak mało subtelni. Ale dzis żeby sie dowartościowac założyłam duż dekolt do pracy:), pewnie mi zrobi awanture w domu:), i dobrze, niech wie że ja też moge sie podobać

Gość bazylia86
Prawdopodobnie mówi tak aby wzbudzić Twoją zazdrość albo po prostu nie zdaje sobie sprawy że sprawia Ci tym przykrość. A jak mówisz mu że Ci przykro o on to bagatelizuje to zacznij postępować tak jak on,zacznij wychwalać fajnych kolesi a jak idziecie razem ulicą ukradkiem zerkaj na przechodzących przystojniaków.I dobry był pomysł z załozeniem dużego dekoltu do pracy.Też masz prawo sięm podobać innym:)

Gość kasztanowy ludzik
:), powiem Wam że odrazu podnosi sie samoocena jak tak na mnie dzisiaj spoglądaja:), a on owszem jest o mnie zazdrosny, ale niech zrozumie że mnie rani to co on mówi, tym bardziej że patrzy sie na takie zagrabne dziewczyny a mi mówi żebym nie jadła słodyczy bo sie w sukienki nie zmieszcze- ach Ci faceci

Gość pipa z ciebie
jak kurwiszcze w dekolcie

Gość auleeee
to ty podziwiaj innych facetow niech jemu bedzie przykro