Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka_m

mój były popełnił samobójstwo-jak sobie z tym poradzić?

Polecane posty

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaa
a ja coraz częściej myślę o tym by się zabić.. własnie przez chłopaka, ale nie dlatego że Mnie rzucil, tylko dlatego że bylam taka głupia i nadal jestem i że zniszczylam takie piekne uczucie:(

Gość branki na mojej głowie
pięknego uczucia nie do się zniszczyć :O ale można zyć złudzeniem że było piękne :((

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaa
Kurcze bylam straszna dla Niego.. i w pewnym momnecie po tylu latach jak zrozumiałam jak go kocham on odszedl..

Gość aj życie....
:((

Gość Ona16
teraz zaczeło mi sie wszystko walić ;( w nikim nie mam wsparcia..mam już tego dość.. dlaczego on mi to zrobił...;((( jestem totalnie załamana..a mam dopiero te 16 lat.. ;(

Gość winowajczyni
Tak jestem winna!!!! Odeszłam i on popełnił samobójstwo!!!! Kochałam go ale za bardzo mnie ranił,nieszczył mnie!!!!!!! Nie wierzyłam gdy mówił że to zrobi a teraz obarczył mnie odpowiedzialnością za to.Obwiniają mnie wszyscy jego rodzice nasi znajomi.Nie mam oparcia w nikim.I wiecie co sama mam ochotę umrzeć

Gość sljn
Witaj, maleńka :( Musiał mieć stany depresyjne, a decyzja o odejściu najcześciej się pojawia kiedy wydaje sie, ze jest lepiej. Obecnie jestem w tym samym stanie co on, dojrzewam. Ona bedzie czula moj zapach do konca, a kiedy bede odchodzil ostatnim slowem bedzie moj zal ktory do niej dotrze. Teraz mysle jak, zastanawiam sie co napisze (wiem, ze w koncu zadnego slowa pisanego nie bedzie). Glupie, ze pisze to tutaj, ale jestem anonimowy i nikt mi nie bedzie przeszkadzal. Do konca mam nawet nadzieje, ze tego nie zrobie.

no to najpierw przeczytaj moją stopkę. Jak to zrobisz , to na pewno pójdziesz do nieba, a tam JP2 tak ci wperdoli pastorałem po tym durnym łbie, że ruski miesiąc popamiętasz, A właściwie to pewno cię osra, bo ma na głowie swój awans na świętego i nie będzie miał czasu zajmować się takim wypiardkiem.

Gość Dr Marko Dobrzansky
a moze zostawilas go ale tak naprawde ciagle go kochalas wiec dlatego Ci tak źle,