Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bojaźliwy Bojak

UWIELBIAM DZIEWCZYNKI ALE......

Polecane posty

Gość Bojaźliwy Bojak

Boje sie ich! Chcialbym miec dziewczyne na stałe ale nie wiem jak to zrobic! Kazdy ma a ja nie. Są takie milutkie, miluchne, cieplutkie, mięciutkie, różowiutkie, pachnący, leciutke, delikatniutkie. chcialbym miec taką do noszenia. Jestem cierpliwy, doskonaly sluchacz! Moge sluchac trajkotania 24 na dobe, nie męczą mnie godziny stania z koszykiem obok w sklepie kosmetykowym, ani wlosy w umywalce, na dywanie, w jedzeniu itp! Czy jak zobacze dziewczyne obcą i spytam sie czy zechce ze mna chodzic, to sie zgodzi czy ucieknie ? Jestem dobry.

Gość klik klik
dobry z ciebie chlopak. ile masz lat? i skad jestes?

Gość Bojaźliwy Bojak
Jestem z Gdanska, mam 22 i nie mialem dziewczyny nigdy bo brak odwagi. Zajme sie tobą i bede sie opiekowal ! Raz Kozie Smierc! Dosc Zycia w Ukryciu!!!!!

"Czy jak zobacze dziewczyne obcą i spytam sie czy zechce ze mna chodzic, to sie zgodzi czy ucieknie ? Jestem dobry." Hehe, no na pewno się od razu rzuci na Ciebie i wyzna Ci miłość do grobowej deski :) A to że jesteś dobry to raczej wada w kontaktach z kobietami. Poza tym uważam, że to prowokacja, dlatego traktuję ten wątek z przymrużeniem oka :)

Gość Bojaźliwy Bojak
Nie Prowokacja....

Gość kii
jak uwielbiasz i jestes dobry to moze masz chociaz jakas zaufana kolezanke ktora moglaby umowic Cie na randke ze swoja kolezanka? ja lubie niesmialych ale jestem juz zajetaaa:)

No to jeśli nie prowokacja to od razu radzę zmienić tok myślenia, bo z obecnym raczej nie masz szans na poznanie kobiety, no chyba że zdobędziesz koleżankę, albo w najlepszym przypadku przyjaciółkę, która będzie Ci się żalić do ucha, skoro tak lubisz słuchać przez 24 h na dobę :)

Gość Bojaźliwy Bojak
no przeciez nie bede jej bił ani dręczył

Gość Bojaźliwy Bojak
no i żeby nie była za stara, jak juz napisalem lubię DZIEWCZYNKI... :classic_cool:

Gość Bojaźliwy Bojak
podszyw to powyzej...ale w sumie racja

To może wejdź na jakieś forum dla nastolatek :)

Gość Bojaźliwy Bojak
jak juz napisalem są takie różowiutkie, milutkie, pulchne i pachnące... tylko kurwa strasznie się lepią od lizaków...

Gość Bojaźliwy Bojak
Bylem, ale zglaszaja sie 15stki a mi do pudla nie spieszno. Chodz są slodziutkie

Gość klik klik
ja niestety mieszkam daleko od gdanska, mam 21 lat

Gość Bojaźliwy Bojak
szkoda szkoda szkoda......

Gość jakiś pewny siebie bojaźliwy
bojak. Żartowniś na 100%. Ludzie zrobią wszystko dla zabawy. Wczoraj ktoś żegnał się z tym światem. Chciał podtrzymać rozmowę czy w kostnicy pojawił się denat?