Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oczyszczona_wkrótce

Internet bezprzewodowy

Polecane posty

czyli pewnie nie dociera do ciebie telewizja kablowa bo jesli by docierała to UPC ma fajną opcję WiFi, routerek do domu i w całym domu net bezprzewodowy jest jezscze druga opcja - internet radiowy, masz antenę i heja no i z sieci komórkowych: polecam blueconnecta w erze

Do mnie ledwo autobus dociera.. no, kablówki brak szlag to mnie trafia jak nie mogę chociaz 15 min dziennie usiąść do netu. Może migać- niech cokolwiek będzie. a ile te opje mniej wiecej kosztują? pewnie zależy z jakiej firmy?

dokładnie nie wiem bo mam WiFi ale radiowa to w tepsie się spytaj a blueconnecta ma mój mąż i jest bardzo zadowolony, abonament jakieś 120 zł miesięcznie i śmiga dobrze

Gość proszę o usunięcie
mam blue connect z ery,abonament 120,chodzi ja trzeba niezaleznie od warunków atmosferycznych.w erze istniej rowniez opcja z abonamentem za 39zł,ale wtedy masz limit transferu danych po którego pzekroczeniu praktycznie nie chodzi. załatwaia się około godziny.

Gość łee
ja mieszkam pod miastem i na interent z sieci komórkowych zgodziłabym sie tylko jak bym nie miała innej możliwości! testowałam u siebie w domu z plusa i chodzi tragicznie, strony otwierają się z minute jak nie lepiej chyba bym szału dostała z czymś takim! a zdecydowałam się na radiówke bezprzewodowo po domu ale to byś się musiała popytać gdzieś w okolicy czy jakaś firma ma tam w ogóle zasięg

Gość proszę o usunięcie
mnie strony otwieraja się szybko,ale to zależy od odległosci od nadajnkia.w kazdym salonie jest mapa z umiejscowionymi nadajnikami i zasięgiem.

Gość a ja mial am blue connecta
i nie polecam. takiego szajsu jak bc, to ja nie widzialam. mieszkam w miescie 500 tys i to badziewie tak zamulalo, ze szkoda gadac. teraz mam live box z tpsy i jestem zadowolona. blue connect to byla totalna porazka

Gość renna
512 - 55 zł - radiówka i jak deszcz pada to nic złego się nie dzieje :-), tylko o ściąganiu filmów zapomnij

Gość proszę o usunięcie
pewnie miałas tego za 39 zł

\" 14:24 a ja mial am blue connecta i nie polecam. takiego szajsu jak bc, to ja nie widzialam. mieszkam w miescie 500 tys i to badziewie tak zamulalo, ze szkoda gadac. teraz mam live box z tpsy i jestem zadowolona. blue connect to byla totalna porazka \" jeden blueconnect może być diametralnie różny od drugiego. to zależy od wykupionego pakietu i tyle, jak ktoś oszczędza to bedzie miał kijowy, ale abonament za 120 zł wystarcza na to by internet śmigał jak trza. i to w mieście 250 tys :)

a kumpela miala z Plusa i tez nie byla zadowolona. kiedys probowalysmy sprawdzic i ja do niej pojechalaam ze swoim laptopep i tam dzial dosc dobrze (ten z Ery),a jej tragicznie. a jak ona byla u mnie ze swoim, to jej dziall u mnie OK (ten z Plusa) duze znaczenie ma bliskosc nadajnika, a nawet to, jakie "cuda" sa w scianach, czym jest ocieplony budynek i takie pierdoly

nie, nie mialam takiego za ktorego placilam 90 zloty (albo 95, jakos tak)

taaa to już nic nie wiem... myslałam o kwocie ok. 100 zł miesięcznie ściąganie filmów itp mnie nie interesuje, nie musi też jakoś wybitnie chodzić, no może nie minuta na stronę. Myślałam że uda mi się obejść dzwonienie do wszystkich firm z osobna i wypytywanie o szczególy, dla mnei to i tak czarna magia..