Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamazosi

zepsuty zasilacz

Polecane posty

Gość mamazosi

witam wszystkich!!! mam ogromny problem. zepsuł mi sie zasilacz do lampy bioptron. czy mogę kupić jakikolwiek zasilacz o tych parametrach czy tylko oryginalny?? w zepterze wszystko jest strasznie drogie... pomocy...nie znam się na tym

Gość Matia
Ekhm... to jest forum o zdrowiu i urodzie a nie o lampach ;] A tak na marginesie... poszukaj na allegro xD

Gość mamazosi
wiem, wiem ale przecież stosuje się tą lampę w celach leczniczych. naswietlam moją córeczkę gdy sie przeziębi,itp.

Gość mamazosi
nikt nie miał takiego problemu???

Gość milianna
może byc kazdy tani zasilacz pods warunkiem że ma wszystkie parametry takie same bo mocniejszy może Ci rozwalic lampe a za słaby ją wogóle nie ładowac ;) no i końcówka musi byc dopasowana ;)

Gość mamazosi
dzieki, bo właśnie nie byłam tego pewna. jestem humanistką i z fizyką mam na bakier

Gość bioptron.med.pl
Temat czasami wraca więc postanowiłem odpowiedzieć. Jeżeli lampa jest na gwarancji, to oczywiście należy to zgłosić do punktu gwarancyjnego. Powinni na miejscu wymienić. Adres powinien znajdować się w dokumentach sprzedażowych. Jeżeli nie ma już tych dokumentów, proszę zatelefonować do mnie 0-601 237-357, poszukać na stronie: http://bioptron.med.pl lub napisać: biuro@bioptron.med.pl