Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brazylijskapomarańcza

czemu nie chce z nami zamieszkać?

Polecane posty

ja mam Synka:)

Gość Karoollka
:) Ale dziwi mnie jedno n ie zauwazyłaś po sobie tego wcześniej?? Ja juz jak mi się miesiączka spó źniala 2 dni to przeczówalam i zrobiłam test:0 oczywiście pozytywny:) Nawet przez myśl mi nie przeszło żeby usunąć o drazu zebra ła się we mnie taka miłośc do tego maleństwa że aż trudno to opisac. Szkoda że faceci nie umią tak kochac .... Ale w sumie im się niedziwie bo my nosimy nasze skarby pod serduszkiem i jesteśmy z nimi od początku a oni poprostu musza się przyzwyczaić;) Oby to szybciej trwalo:)

Gość podnoszęhophop
:o matko...umią:o

ja nie jadłam przez miesiąc,mieliśmy wtedy kryzys,właściwie to się rozstaliśmy na miesiąc,i dużo stresu. Miałam tak kiedyś i nie miałam okresu,więc myślałam że teraz to jest to samo. W sumie to byłam pewna że jest Dzidzia, ale jakoś to do mnie nie docierało i czekałam na ten okres. I bym sobie czekała, czekała. Ale nie zapomnę nigdy jak poszłam pierwszy raz do lekarza i zobaczyłam to Maleństwo na ekranie. Jak ruszą nóżką, rączką, jak skacze. Cud :)

To nie jest tak że on nie kocha.Bardzo kocha tylko nie dociera to jeszcze do niego że dziecko to wielka odpowiedzialność i że świat staje do góry nogami jak się Maleństwo rodzi.Myśli że ma jeszcze czas,ale niestety 19 tygodni zostało,a to zleci szybko.

Gość słuchaj ja myślę ze nie powinn
za niego wychodzic jeszcze...poczekaj trochę daj mu czas...maluch sie urodzi i wtedy moze podejdzie do sprawy poważniej. ochajtać się mozecie w kazdej chwili!!! a jezeli zrobicie to nieprzemyślanie to mozesz załowac 3maj sie

Gość Karoollka
Ja wiem że oni kochają ale to jest c ałkiem inne uczucie niż nasze to miałam na myśli:) To n aprawde jest wspaniałe uczucie zoaczyć dziec iątką jeszcze w brzuszku tak wszystko dociera. Tylko że jak ja poszlam na pierwsze usg (5tc) to zabardzo widac nie było:) Teraz mam bardzo często usg:) A w środe ide na 4d i wszystkim będe mogła się pochwaic dzidziulkiem bo będzie na płycie:) Już się doczekać nie mogę:)

ja byłam na usg we wtorek i mały waży 0,5 kg :) i od początku ciąży przytyłam tylko 3,5kg. W sumie to dobrze bo nie będę miała po porodzie problemów z rzuceniem. Ale nie wiadomo jeszcze jak to będzie z tą wagą. Strasznie mi urosły piersi, zawsze miałam duże, ale teraz to po prostu giganty są,heheh. I oczywiście brzuszek już widać:) reszta jaka była taka jest.

Gość dwdqdwwe
...............x._„„„„ _ ....„--*'.'\ . (---„_.,/' ..„-^" : : : : :-"/' „„-^" : : : : : : : '\„„,-" **'^^„„----^*'" : : : : : : : : : :-" .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-" :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : „-^ .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : „„-^ :.' : : '\ : : : : : : : ;„„-" :.:.:: :"-„""***/*'' :.': : : : :"-„ : : :"\ .:.:.: : : : :" : : : : \, :.: : : : : : : : : : : : ' : : : : : : :, : : : : : :/ "-„_::::_„-*__„„"