Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość władczyni Kleopatra

praswdziwy mezczyzna z klasa jest zaradny i niezalezny

Polecane posty

Gość władczyni Kleopatra

kobieta przy nim powinna czuc sie jak dama i ksiezniczka ;-) nauczcie sie tego polscy nieudacznicy pracujacy za smieszne pieniadze i oczekujace ze kobieta bedzie z nim mimo biedy :-p

Gość agentos pierdos
tszy prafdzika agendka wsaza se palec w dupeeeeeee? eeeee robji to jag smienia h ajPJI. mam sie w dupie jo jo jo jo.

Gość agentos pierdos
jo jo

Gość agentos pierdos
jo jo jo jo eh eh pierdłam se jo jo

Gość zeby z klasa i zaradny byl

Gość bogini z ksiezyca
ja tam wole czuc sie po prostu KOCHANA...wtedy jestem najszczesliwsza pod sloncem.Czuc sie jak ksiezniczka-to dziwnie brzmi-ksiezniczki kojarza mi sie z pieknymi lalkami,ja tam wole czuc sie jak KOBIETA KOCHANA...i tak tez sie czuje:classic_cool:

Gość zeby z klasa i zaradny byl
z polką, ta polka musi byc ladna, zgrabna i wyksztalcona i dopiero wtedy moze wystawiac rządania. nauczcie sie brzydkie i tluste polki ze jestescie w europie tylko wyjatkowo latwymi dziwkami, niczym wiecej

Gość nie materialistka
oczywiscie ze facet musi miec dobra prace i dobre zarobki-po co mi jakis biedak na panstwowej posadce?

ciekawe ze takie prowokacje zawsze sa pisane na pomaranczowo do autorki jesli spotkam dame, tak ja traktuje generalnie nie wmawiam ludziom, ze sa kims innym niz w rzeczywistosci jesli nie zdarzylo ci sie zeby ktos w polsce traktowal cie jak dame, moze pora zastanowic sie nad przyczynami ;) w koncu w polsce tez istnieja ludzie ktorzy potrafia dobrze zarabiac (skoro twoje wymagania sprowadzaja sie tylko do tego)

Gość bronislaw
oczywiście, że kobieta musi być ładna, młoda, zgrabniutka i inteligentna. Po co mi spasiony paszak z cellulitem i rozstępami?

jak bym był tylko biedny to by nie było źle o piękna damo ja do tego jestem niski, brzydki, nieśmiały, nudny, nieciekawy, nie mam znajomych i nigdy nie miałem dziewczyny a nawet bliższej koleżanki

Gość hheghetrhe
ja tam wole po prostu mężczyznę :) i żeby mnie kochał i było mi z nim dobrze (i wzajemnie), i żeby nam się chciało być dla siebie partnerami :)