Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aakacja

hej co to oznacza po niemiecku???

Polecane posty

Gość aakacja
Dziekuje Majka28!! wielkie dzieki za pomoc !! jeszcze raz wielkie ale tpo wielkie podziekowania!!

Gość aakacja
ej frajerze podszywaczu zasrancu pojebańcu spadaj stąd!!

Gość aakacja
hej majka mam jeszce pytanie jak najlepeij sie nauczyć niemieckiego??? mam program "niemeicki w pigułce" ale to g...--daje!! zapisać sięjak wróce na urlop ?? czy co???

Gość aakacja
zapisac sie na jakieś korepetycje, czy co??? ciężko mi jakoś idzie ten niemiecki.czy samej dukać słowka?

ja niemieckiego uczylam sie w niemczech : kursy i duzo uczylam sie w domu z ksiazek a slowka na pamiec tylko jak ich sie nie uzywa to szybko sie zapomina.ze slowkami sama mam problem bo nie lubie ich sie uczyc ;)

Gość aakacja
hej poradzdzie coś! ludzie bo mi to ciężko idzie ,nawet jak tu w niwmczech jestem,poprostu czasem domyślam sie tylko co ktoś mówi!!

Gość aakacja
a jak będzie 'mam nadzieje,że będzie miedzy nami cos wiecej '

Gość aakacja
aha !! czyli samemu trzeba "czytaći powtarzać??"? a te programy myslisz ze coś tam mog ąpomóc???

Gość aakacja
ehh ty frajerze podszywaczu !! Nudzi Ci sie czy co?? zapyziały siedzisz i nie masz co robić więc ,spadaj stad.kompleksów masz za duzo??? --czy co??

Gość aakacja
zakompleksony pryszczaty frajerze!!! idz i si eni epodszywaj,wiesz gdzie pasujesz??pograsz w prizee.pl.bo to dla takich ułomniaków jakim jesteś ty!!

teraz sie już, zaczerniłam!! Majka czy naucze sięjak z komputera sie bede uczyłą???

Gość pati NY
kto mi przetłumaczy na niemiecki cześć inga. dziekuje za email. Do niemiec przyjadę 13 czerwca rano tak jak zawsze, mam nadzieję ze chost po mnie przyjedzie. do zobaczenia niebawem

Gość do pAti
Hallo Inga!! Ich danke fur deinen E-mail. Nach Deutschland komme ich am 13( dreizehnten) Mai morgen wie immer. Ich hoffe dass Chost mich aus dem Bahnhof abholen wirst. Bis bald

Gość zchanbiona
maine liebe delafoce co to znacz?prosze o pomoc