Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loislane

Po pierwszym oralu...

Polecane posty

Gość loislane
Ale ja sie nie boje, ze on bedzie mnie traktowal gorzej, bo traktuje mnie wspaniale. Tylko jak dzisiaj widzialam go takiego wesolego, w swietnym humorze, to sie az zle poczulam.

loislane opanuj sie :) Pewnie mialdobry humor dzieki Tobie. Jesli tak Cie to gryzie to porozmawiaj z nim, to cie przekona...

Gość długo musiał
źle sie poczułaś, bo on był w humorze... Dziwne. Też powinnaś sie cieszyć. Gorzej, gdyby nie był w humorze

Gość yhy jasne
hahaha, dobry ten drugi filmik. Pokazuje dokładnie jakie tu głupie pipy siedzą na kafe. "To kobieta ma władzę..." hahahahaha

Gość długo musiał
on ja j**ie w gardlo ponizajace i obrzydliwe - masz rację. Zrobił sobie z jej ust sztuczną pochwę.

Gość loislane
Tak, zle sie poczulam, bo podejrzewam, ze byl w dobrym humorze z powodu tego orala. Nie wiem dlaczego widok kobiety z penisem w ustach jest powodem do takiej radosci..:O

Gość długo musiał
Wiesz co nie dałabym sobie wyj..bać ust! Tylko głupie pindy tak robią

Gość loislane
Mam jeszcze pytanie. Jak czesto robicie loda facetowi? Za kazdym razem czy od czasu do czasu?

Gość długo musiał
loislane masz jakieś dziwne podejście do tej sprawy. Chłopak przeżył coś fajnego i z tego się cieszy. Dałaś mu trochę szczęścia w tej szarej rzeczywistości.

Gość loislane
Wlasnie przyszedl, wiec narazie uciekam. Moze z nim o tym pogadam!

Gość długo musiał
Robię mu jak mam ochotę. Albo jak ładnie poprosi :) Ale wolimy seks.

Często, choć może też nie dobrze, bo przestanie to być coś specjalnego. Ale lubię to i kręci mnie, więc po odmawiać sobie i jemu przyjemności. Najczesciej jako gra wstepna, potem seks i koniec we mnie, czasem tez troche seksu,potem powrot do oralego do konca :) Roznie.

Gość ile latek podczas pierwszego
orala? ja 21

Gość loislane
dziwne ze po oralu tak sie dziwnie czuje ale po analu, porzadnym, najlepiej gdy on wspomaga swojego fiutka jakims grubym ogorasem czuje sie cudownie i az mam ochote nadstawic tylek by mi wepchnal w niego np toster lub patelnie, wy tez tak macie?

Gość do loislane
lepiej zarezerwuj se nick bo sie podszywają pod ciebie. mnie tez fiut w ustach kojarzy sie z poniżeniem. dlaczego jak mowimy "ssij" "ty, lachociągu" albo "zrób mi loda" traktujemy to jak obelge? bo kojarazy sie z ponizeniem

Gość Qubala
ja obciągałam włochate cygaro swojemu tatełowi aż po same kule i wiecie co było wspaniale! polecam każdej czytelniczce kafeterii!

Gość loislane
ale mój chłopak nie był zadowolony, mówił że jest rozczarowany bo nie gulgotałam podczas połyku

JolXl: a Tobie w czym to przeszkadza? Krzywdę Ci robię ? Rób sobie loda każdemu napotkanemu na ulicy, ja nie będę się mimo to mieszać w Twoje życie.Tak więc nie oceniaj mnie, moje życie,moja sprawa.

Powiedzialas "nienormalni" a to jest ocena.Ja Cie nie oceniam,podałam tylko przykład obrazowy, że możesz robić co ci się podoba, a ja nie będę się do tego wtrącać..A i czytaj ze zrozumieniem,podobno w gimnazjum się nad tym dużo pracuje. Jeśli zrobiłaś to po 3 miesiącach,to był tylko Twój wybór i ok, mój wybór był inny. Zrozumiesz to jak przybędzie Ci jeszcze parę lat.

JolXl smieszne masz podejscie.. uwazasz, ze jak nie jest po Twojemu to jest nienormalne.. fajnie.. wiesz co to jest wlasne zdanie?

Hihi no ładnie.Zgoda, jestem nienormalna.Skandal, po 1,5 roku bycia razem 17-latka zdecydowala sie zrobic loda ;-). Powinni mnie owinąć w kaftan ...toż to istna dewiacja seksualna!

Pierwszy oral? jakie wrażenia? Hmm... nie bardzo to pamiętam, tyle się działo od tamtego czasu że mi się myli:) W każdym bądź razie, zaczęliśmy od zwykłego seksu, w końcu sie przełamałam - nie wiem po 2-3 stosunku to zrobiłam. Może szybko, może nie. Ale jestem z tym facetem już 4 miechy i jakoś nie wygląda żeby coś się zmieniło.

dobra, przyznam sie.. ja po 7miesiacach.. prawda, szybko wszystko cie toczylo. natomiast nie uwazam, ze 1,5roku to paranorlmalium.. to zalezy od czlowieka, jego osobowosci, podejscia, wychowania, towarzystwo i oczywiscie uczucia, jakie laczy z partnerem.. w sumie, duzo czynnikow.

Kochana to tylko statystyki, a nie norma. Nie przytaczaj bzdur,bo nie brzmi to poważnie. Rób jak chcesz i daj spokój już z tą dyskusją, bo widzę, że wykracza to poza obszar Twojego myślenia.

myslisz, ze smieszna jestes? to moja sprawa ile. dla mnie bylo szybko.. nie wiesz co i jak - siedz cicho. i prosze nie podwazac iopinii innych. o gustach sie nie dyskutuje! i nie gadaj o statystykach wyczytanych w bravo..

znowu obrazanie z Twojej strony. To dowodzi tylko poziomu tej dyskusji. Pojęcie norma znam, niestety tego samego nie mogę powiedzieć o Tobie. Na dowód Twoich argumentów,proszę odeślij mnie o źródła (np. internetowego), w którym znajdę informację, że normą jest rozpoczęcie seksu oralnego np. do 5 miesiąca związku (nie wiem co ty sobie ubzdurałaś, ale proszę, jeśli już masz takie informacje z nieba, to odeślij mnie do wiarygodnego miejsca).

Gość mloda przestan
pisac takie bzdury!! Ty ustalsz norme??!! wiemy co to jest, ale to nie Ty o niej stanowisz. PS W takim razie, rozumujac na Twoj sposob to dla nas odstajesz od normy, jestes nienormalna bo zronilas to JUZ po 3miesiacach... :-O