Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna o perłowych

szukam bratniej duszy - przyjaciółki

Polecane posty

odkąd wyprowadziłam się do innego miasta na studia, czuję się bardzo samotna. owszem, mam znajomych, chodzę na imprezy... ale to tylko znajomi. koleżanki do wspólnego "ha ha ha" i tyle. mam też faceta, który jest mi bardzo bliski, mogę mu się zwierzyć itp. ale to nie ta sama relacja - bo właśnie bardzo brakuje mi takiej przyjaciółki od serca. z którą można by pogadać o wszystkim, wyjść na zakupy, na imprezę, zwierzyć się. a i jej pomóc, kiedy będzie tego potrzebowała. może jest tu jakaś dziewczyna w podobnej sytuacji? ja jestem z Trójmiasta i mam 20 lat

Gość dnfdfdfdfdfdfdf
hm... jestem trochę za stara,.... inne imprezy, inne zakupy, inne problemy z facetami... powodzenia w szukaniu! pzdr

dnfdfdfdfdfdfdf --> a ile masz lat? hej walentino, bardzo chętnie, pogawędka zawsze mile widziana :).z jakiego miasta jesteś?

moze jesli chodzi o miasto nie bede sie narazie wychylala wies jak trza hehe a Ty:)i ile masz lat:)

Gość dnfdfdfdfdfdfdf
troszkę po 30 stce, ale od życia w d... dostałam i czuję się jak emerytka

Gość blaisetkhsbkg
dnfdfdfdfdfdfdf ---> mój facet ma 30 lat i świetnie się razem dogadujemy :) walentino, podaj chociaż województwo.

hmm nie chciałabym na forum takich informacji pisać - jeszcze ktoś mnie rozpozna :D Też jesteś z 3-miasta Agata?

ta, tez z 3miasta :) bosz, nikt cie nie rozpozna po uczelni :P ile tam jest ludzi, nie przesadzaj :P jak chcesz to ja pierwsza napisze, ja jestem na WSTiH w gdansku, ale juz koncze i rozgladam sie za magisterka, moze na UG ?? :P

a widzisz, ja znam aż 3 dziewczyny z twojej uczelni i to z różnych lat :D a moją zgadłaś, tak, uniwerek... ale wydział nie taki duży, więc publicznie nie piszę :) co Cię sprowadza na forum?

hehe, tylko u mnie na roku to jest z 1000 osob :) na foum to ja juz jestem od dawna :) tylko nie udzielam sie za duzo publicznie :) mam jeden swoj watek , a dzisiaj to dlatego ze chce sie czegos dowiedziec, tylko mi nikt, kurna :/ nie odpisuje oczywiscie :/ :P ale tak to mam inne fora na ktorych jestem bardziej aktywna :) od kiedy jestes w gdansku? mieszkasz w akademiku?

no już 2 lata niedługo stuknie w Gd... na pierwszym roku było fajnie, znajomi, imprezy... a teraz kompletnie zdziczałam, tzw. alienacja ;] a u Ciebie jak z życiem towarzyskim, jeśli mogę spytać? a i powiedz jaki to wątek, może jakoś pomogę ;)

hmm, watek jest o odchudzaniu, chociaz czasem z odchudzaniem ma malo wspolnego :P ogolnie zostalam tam tylko ja i jeszcze jedna dzeiwczyna.. a watek sie ciagnie od hmmm.. ponad roku na pewno :) u mnie z zyciem towarzyskim jest ok, mam chlopaka, mamy znajomych z ktorymi czesto wychodzimy, chociaz przez to mam ograniczony kontakt z ludzmi z uczelni... ogolnie nie narzekam :)

odchudzanie... no to witaj w klubie :classic_cool: u mnie odkąd schudłam kilkanaście kg i mam w sumie niedowagę to się przerodziło już w kompletną obsesję :o i może nawet przez to straciłam całe towarzystwo :o