Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocaine

POMOCY!! BRAK KRAWIENIA PODCZAS BRANIA TABLETEK!!

Polecane posty

Gość cocaine

w poniedzialek nastapilo lekkie krawienie i zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne Harmonet. to bylo zaledwie kilka kropel krwi, ale jednak byl to okres. zazylam tabletke "poniedzialkowa" i okres ustapil. czy tak moze byc? ze pierwszego dnia niewielka ilosc krwi a po tabletce ledwo co? dzis jest czwartek a okresu nie ma! nie wiem czy cos jest nie tak, czy po prostu i taki przypadek moze sie zdarzyc... dodam, ze odkad kocham sie ze swoim chlopakiem okres mialam nawet 2 razy w miesiacu. dopiero teraz zaczelam brac tabletki i sa to moje pierwsze. PROSZE O POMOC;(

Gość kkkkkkk
nie boj sie, to twoja pierwsza tabletka, wszystko jest ok, tylko nie przerywaj brania, unormuja sie okresy tak, ze przynajmniej u mnie co do godz dostaje co 28dni

Gość cocaine
dziekuje bardzo... naprawde strasznie sie boje, ze cos jest nie tak... a jesli antykoncepcja nie zadziala? moze ta krew w poniedzialek to nie byl okres tylko "cos tam"? nie pytaj, prosze, czy jakos w tym terminie powinnam dostac okres, bo mam tak rozregulowane, ze nie mam naprawde zielonego pojecia... :(