Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maszkeciarz

Czy uprawiałyście spontaniczny sex z przypadkowo napotkaną osobą ??

Polecane posty

Gość PENDRAGON
...z gosciem dopiero co poznanym rozmawialismy o muzyce i jej gatunkach.. :-o takie bla bla bla tych co sie znaja na rocku progresywnym 1ha..ha..! w rock clubie, a po niespelna 10 min. od tych gadek wyladowalismy w dark room i sie stalo.. :-0 potem bylismy przez rok kochankami

Gość fikuliak
powiem wam , ze szczerze to raz na tydzień zdarza mi się sex przypadkowy- choć nie do końca . Nie ide z każdym -selekcja jest. Polecam . super sprawa tak się nimi pobawić. a od sexu jestem uzależnoona i nie ufważam tego za coś złego

Gość fikuliński
a skąd jesteś ;)? może mam do ciebie po drodze;)

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie odwiedzać 25 reklam, zarobek gwarantowany a na start dostajesz aż 6zł . polecam

nie traktuj seksu jako uzależnienia to jest czynność życiowa to tak jak byś się chciała odzwyczaić od jedzenia, picia, snu Nie masz stałego partnera to potrzebujesz Tylko uważaj i zabezpieczaj się odpowiednio

Gość AIDSa nie złapałyście

Gość Sex z obca

Z tydzień temu upilem się na imprezie u znajomych. Wyszedłem się przewietrzyc aby dojść do siebie szedłem uliczka jest nic zachciało się siusiu. 

Stoję leje i nagle czuje ze ktoś mnie obejmuje w pasie byłem pewny że żona ale jak poczułem rękę zimna  na moim ...ie toodrazu wiedziałem że to nie żona 

Lekko wdyglem sieobeacam z tym hukiem na zewnątrz a tu jakaś kobieta no mone z 45lat i muwi że chce mi o ciągnąć że potrzebuję teraz smak ...a. W sumie lykniety zareagował jakkazdy facet dalej jej ciagnac

Robiła to super aleniemoglem dojść wiecja obrocilemoposcilem spodenki i z impetem wszedłem w pipke. Ale ja grzmocilem szok. Wkoncu doszedłem ja podciagnelem spodnie ona spodenki isierozeszlismy. Było fajnie muszę jakiedys jeszcze spotkac