Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Czy sa dziewczyny ktore lubią jesczze KINO ??

Polecane posty

hehe kocham kino :) nie tylko jako budynek do którego można iść i z popkornem oglądać jakieś głupie komedyjki, ale ogólnie filmy ... :) Mogę się pokusić o stwierdzenie że wiem o nich wszystko :D a przynajmniej prawie wszystko :) Teraz ten mój zapał trochę ostygł, ale kiedyś interesowałam się filmami na wszystkich jego poziomach: historią kinematografii światowej, kierunkami jakie sie w nim rozwijały, wybitnymi aktorami itede itepe... Co prawda nie należałam do żadnych klubów ale udzielałam się na forach filmowych- co nadal robie :) O filmach mogę rozmawiać zawsze i z każdym kto wie co znaczy dobre kino :) Jak ktoś chce to mogę nawet zaraz :P :P

Gość az dziwne ze facec sie bawia w
sa sa , kiedy ja jestem w kinie widze tam mnostwo dziewczyn, ktore na seans przyszły same, tak prawde powiedziawszy czasami wole obejrzec film w samoności , w samotni swojej :)

Gość biedroneczki sa w kreseczki
Ja lubie chodzic do kina, zarazilam sie tym od mego meza bo to maniak filmowo - kinowy:))) Wczesniej chodzilam rzadziej bo tez nie bylo za bardzo z kim a razem to tak fajnie i jeszcze trzymac sie za raczki i popijac kole to juz wogole git:))

Gość Kino man
Faine forum kobiety czy lubicie film i kino dobre