Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona bardzo

Myslę, że jestem uprowadzana w nocy przez kosmintów

Polecane posty

Gość przerażona bardzo

ostatnio przeczytałam na jednej stronie internetowej, że blizny i skaleczenia, które powstają w nocy są spowodowane porywaniem ludzi w celach eksperymentalnych przez kosmitów. Ja od kilku dni znajduje nowe skaleczenia i ślady krwi na poscieli. Jestem przerażona.

Gość przerażona bardzo
ale wszystko się zgadza: - kiedy rano się budzę śpię w dziwacznej pozycji z reguły "w nogach", - pojawiło mi się kilka małych blizn tak po ok. 4-5 mm każda. Boję się bardzo nie wiem co robić

Gość przerażona bardzo
ludzie to nie są żarty. Boję się zamknąć oczy

Gość przerażona bardzo
ostatnio włączyłam dyktafon jak kładłam się spać, ale nie wiem czemu SAM SIę WYłąCZYł. Baterię sopecjalnie kupiłam nową i miała starczyć na 16 godzin nagrywania!

Pozdrów ich ode mnie :D i powiedz żeby wrócili po gruszczynę bo go zostawili a ja muszę go znosić :D

Gość przerażona bardzo
Boże ludzie, ale jesteście puści. Mój problem jest prawdziwy.

Gość przerażona bardzo
już się wszystko wyjaśniło , szwagier przychodził sobie poruchać w nocy i czasami przesadzał :o

musisz na noc smarować się sosem czosnkowym , to odstrasza najeźdźców z galaktyki Syriusza

Gość administrator ziemskiej hodowl
"ostatnio przeczytałam na jednej stronie internetowej, że blizny i skaleczenia, które powstają w nocy są spowodowane porywaniem ludzi w celach eksperymentalnych przez kosmitów." nieprawda :) kiedy my zabieramy ludzi nie zostaja żadenslady ani na ciele ani w pamieci.....potrafimy wszczepiać w mózgi ludzionów kontrolery i żadne ziemskie urzadzenie tego nie wykryje ani nikt nic nie poczuje kobieto nie doceniasz naszej techniki, wyprzedzamy was o milion lat to tak jakby porównac małpe do człowieka - ty jesteś małpa

Ja proponuje niczym sie nie smarowac, tylko zaprosic na wspólny posiłek i poprosic o wystrzałowa wycieczke w galaktyki, ale odjazd, fiu, fiu :P

Gość przerażona bardzo
ja też w to nie wierzyłam. Ale to się zaczęło jakieś 2 miesiące temu, regularnie raz w tygodniu. To jest straszne, jestem wtedy bezsilna, nic nie mogę zrobic. Najgorsze są te strzępy wspomnień, jakieś zamazane obrazy, których nie potrafię nazwać.

administrator ziemskiej hodowl--> ale małpa to naprawdę bardzo podobne zwierze do człowieka :D

Gość przerażona bardzo
nie ma na to reguły. To może być dziś, albo jutro. Wiem, że to nastąpiło po tym, że mam nową ranę taką malutką, która goi się po 2-3 dniach nie raz nie pozostaje po niej blizna. To jest straszne. Nie mogę spać w nocy a najgorsze, że kiedyś się obudziłam w nocy... nawet boję o się o tym pisać, nie chce tego pamiętać.