Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzanna-1977

THERM LINEII- Czy ktoś używa?

Polecane posty

Gość zuzanna-1977

Interesują mnie efekty i ew. skutki uboczne...

Gość zuzanna-1977
up ;-)

Gość MaryKay
Uzywam, po pol kapsulki i mnie rozsadza cisnienie, za duzo tam tych roznych guaran, kofein itp, ale poprawia przemiane materii i to mi sie podoba :). Moze wschudne wolniej, ale moze schudne

hej ja rok temu przez miesiąc brania term line, oraz całkowitego odstawienia słodyczy i diety ale nie jakiejs w stylu głodzenia się schudłam 7kg i waga trzyma sie do teraz. słodycze jem juz normalnie ale mniej niz kiedys. czasem kupuje sobie listek term line jak wiem ze np pojde na pizze zeby nie miec wyrzutow sumienia.

Gość jedrek
Po raz kolejny, ja stary cap,/ w celu schudniecia/, za prawie 100 zł ? też nie wiem dlaczego tak drogo ? nabyłem opakowanie Therm Line II i codziennie, - zgodnie z zaleceniami spożywałem po 3 kapsułki przed jedzeniem obiadu. Jak ważyłem 112 kg przy wzroście 180 cm przed tzw. kuracja, - tak waże 122 kg. po kuracji. Tak, że Szanowna Pani Anna Dams z Ostródy od której za pośrednictwem Internetu nabyłem ten specyfik - nabrała mnie i naraziła na zbędny wydatek. Łącze ukłony dla wszystkich spaśluchów. Andrzej G.

Gość dżeki
Po raz kolejny mogę stwierdzić, że należy uważać i sprawdzać co i za ile można kupić. Od pani Anny Dams dostałam therm line II za pobraniem (89 zł!!!) Skontaktowałam się mailowo z firmą w Ostródzie (tel podany na stronie jest błędny). Odsyłam ten "specyfik", wowołał u mnie sensacje żółądkowe, nie mówiąc już o absurdalnej cenie. E. D.

Gość Aliass
Witam. dzisiaj równiez odebralem ten specyfik dla Zony. Myslalem ze mnie nie poinformowala o tym. okazuje sie ze o tym nic nie wie. Cena 89zł!!!! Malo tego przesylka doszla na nowy adres gdzie nikt go jeszcze nie znal...

Gość olahexe
Cześć Wszystkim, przypadkiem , jak to zwykle bywa natknęłam się na link do strony gdzie Pani Anna Dams oferowała ten specyfik. Uwaga- kierowana pierwszym impulsem zaczelam wprowadzac zamowienie, po czym zanim je zatwierdziłam, doczytałam na forum, że podnowsi ciśnienie itp- a biorę już coś innego. Zamknęłam więc stronę z niezatwierdzonym zamówieniem i pomyślałam, że po sprawie, tym bardziej, że nie otrzymałam e-maila potwierdzającego złożenie zamówienia! Wczoraj znalazłam w skrzynce awizo na paczkę z pobraniem 89 zł. Przeszperałam e-maila prywatnego i służbowego nie mogąc sobie za skarby świata przypomnieć co ja zamawiałam. Na poczcie okazało się, że niejaka Pani Dams nadała przesyłkę, dalej mi to nic nie mówi, więc nie odebrałam przesyłki, która jutro sobie pojedzie do adresata z powrotem. Dopiero w domu wpisałam w wyszukiwarkę nazwisko i wyskoczył mi link do tego forum. Ta Pani chyba kieruje się własnymi zasadami i rozsyła paczki na lewo i prawo, bo po raz pierwszy spotykam się, że bez zatwierdzenia zamówienia ktoś mi coś przysyła.

Gość Afgharden
Hehe, to ja miałem lepiej, bo do mnie paczuszka przyszła BEZ ŻADNEGO zamówienia. Ciekawy tylko jestem skąd ona wzięła moje dane, i będę to wyjaśniał. Pzdr

Gość siatka
witam szukam kobiet z wlasna firma ktura mnie zatrudni u siebie moge byc nawet waszym kochankiem..........ostroda i okolice.......... czekan na propozycje z nr;telefonu ;;;;

Gość amorek844
Witam wszystkich . Dziś miała tą samą sytuacje co "olahexe" ten sam sposób działania. Też zobaczyłam co to i mnie zainteresowało wpisałam swoje dane ale nie doszłam do realizacji. Cena była inna niż pisało na początku więc się wycofałam. Nie dostałam żadnego potwierdzenia mailem tak jak tam pisało . A dziś dostała Powtórne Powiadomienie gdzie pierwszego nie dostałam (dziwne ) Zadzwoniłam na pocztę i podano mi nadawcę Panią Anne Dams z Ostródy . Poinformowałam Pocztę iż nic nie zamawiałam i prosiłam aby jej paczuszkę zwrócili. Po wejściu na internet zobaczyłam że nie tylko ja zostałam oszukana. Przestroga na przyszłość . Ciężka praca się opłaca . Żadne tabletki nam nie pomogą a wyszczuplić mogą jedynie portfel . Pozdrawiam wszystkich

widzieliście jak wygląda ta co sprzedaje te therm, warto bo nikt wtedy nie kupi tego oszustwa. Jest delikatnie mówiąc grubawa.

Gość agaruda
spokojnie mogę podpisać się z całą wypowiedzią , którą zamieściła w listopadzie 2009: "olahexe olahexe@tlen.pl'; Cześć Wszystkim, przypadkiem , jak to zwykle bywa natknęłam się na link do strony gdzie Pani Anna Dams oferowała ten specyfik. Uwaga- kierowana pierwszym impulsem zaczelam wprowadzac zamowienie, po czym zanim je zatwierdziłam, doczytałam na forum, że podnowsi ciśnienie itp- a biorę już coś innego. Zamknęłam więc stronę z niezatwierdzonym zamówieniem i pomyślałam, że po sprawie, tym bardziej, że nie otrzymałam e-maila potwierdzającego złożenie zamówienia! Wczoraj znalazłam w skrzynce awizo na paczkę z pobraniem 89 zł. Przeszperałam e-maila prywatnego i służbowego nie mogąc sobie za skarby świata przypomnieć co ja zamawiałam. Na poczcie okazało się, że niejaka Pani Dams nadała przesyłkę, dalej mi to nic nie mówi, więc nie odebrałam przesyłki, która jutro sobie pojedzie do adresata z powrotem. Dopiero w domu wpisałam w wyszukiwarkę nazwisko i wyskoczył mi link do tego forum. Ta Pani chyba kieruje się własnymi zasadami i rozsyła paczki na lewo i prawo, bo po raz pierwszy spotykam się, że bez zatwierdzenia zamówienia ktoś mi coś przysyła." wszystko odbyło sie dosłownie tak samo!!!!!!!!! tylko, że w czerwcu 2011

To jest chyba większa cwaniara, można poszperać po necie to już kilka firm było jej udziałem, podejrzewam, że te specyfiki to dostaje w torbie reklamówce po 10 kg i pakuje je w kartoniki, które składa i sprzedaje za konkretną kasę. Jak zrobiła reklamę na wp i onet całkiem niedawno to dziwnym trafem pod artykułem o specyfiku były tylko wychwalajace komentarze, ale jakoś żadnego nie można już było dodać bo "chwilowo były zablokowane z powodu jakiejś awarii" ;)

Gość naciągnięty
Witam, ja również zostałem naciągnięty, przyszła do mnie paczka za pobraniem i żona ją odebrała, czekam akurat na 2 inne przesyłki więc nawet nic nie podejrzewała. W środku kartonika 2 opakowania tego "cudownego specyfika". Ciekawe skąd Ci ludzie mają dane !! Żona właśnie idzie zgłosić całą sprawę na policję.

ja kupowałam przez neta , ale nie od tej pani . ale efekty na plus -żadne. na minus -Pociłam się jak prosię , głowa mnie bolała.